Pļaviņam/Točam Eiropas čempionāta grupu turnīrā ielozēta spēcīga konkurence

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš Foto: FIVB

Latvijas vīriešu pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs ceturtdien, 15. jūlijā uzzināja savus pretiniekus gaidāmajā Eiropas čempionāta grupu turnīrā.

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka Pļaviņš/Točs Eiropas čempionātā ielozēti B grupā, kur būs jāspēkojas ar čehiem Ondržeju Perušiču/Dāvidu Šveineru (2.), šveiciešiem Marko Kratigeru/Floarianu Brīru un Austrijas pāri Klemenss Doplers/Aleksandrs Horsts.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš tika ielozēti C grupā, tur pretī stāsies ar trešo numuru izsētie poļi Pjotrs Kantors/Bartošs Losjaks, krievi Ņikita Ļjamins/Tarass Miskivs un ukraiņi Vladislavs Jemeļjaņčiks/Sergijs Popovs.

Tikmēr ar ceturto numuru izliktās Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka nokļuva D grupā, kur spēlēs arī polietes Kinga Vojtasika/Kataržina Kocjoleka, spānietes Marija Karro/Paula Sorija un Francijas pārstāves Lezāna Plaseta/Aleksija Rišāra.

Iepriekšējais Eiropas čempionāts notika Majoru pludmalē, turklāt stiprā vēja izraisīto plūdu dēļ vairākas spēles tika aizvadītas Mārupes novadā. 2020.gada septembra mājas turnīrā Latviju pārstāvēja astoņas komandas, tostarp Graudiņa/Kravčenoka, Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Točs ierindojās devītajā pozīcijā.

2021.gada Eiropas čempionāts Vīnē notiks no 11. līdz 15.augustam, tas būs pirmais lielais turnīrs nākamajā nedēļā pēc Tokijas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu