Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 19. - 25. jūlijam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 19. – 25.07.

AUNS

Pats būsi noskaņots un arī citus iedvesmosi uz dažādiem varoņdarbiem. Pozitīvā nozīmē. Darbā būsi pirmajās rindās un ar viedokli. Var gan izcelties pa kādam strīdam, bet tajos, kā zināms, dzimst patiesība. Tavu veikumu novērtēs. Vai materiālā izteiksmē? Tas gan vēl ir jautājums. Ja nepatīk tur, kur esi, tad vajag papētīt darba sludinājumu portālus. Vai arī domāt par savu biznesu. Privātajā dzīvē rosība, pavērsieni, pārsteigumi. Ja esi ar kādu kopā, tad labs laiks rāmai saimniekošanai mājās.

VĒRSIS

Dienas pinas pinekļos, un darbi uz priekšu kustēt negrib. Viss ar pūlēm un piespiešanos tik smagi kā pret kalnu. Tas, protams, stabilitāti un vienmērīgu attīstību mīlošo Vērsi darīs nemierīgu. Dažu brīdi var uzdot nervi un tas savukārt var atsaukties uz attiecībām ar kolēģiem, draugiem un mājiniekiem. Taču zini, ka aiz tumsnējiem mākoņiem vienmēr ir arī kāds saules stariņš, kurš parādās īstajā brīdī. Vari paļauties uz mīļoto cilvēku vai senajiem, labajiem draugiem. Viņi dos kādu vērtīgu padomu un palīdzēs.

DVĪŅI

Darbā atbildīgi pienākumi, kas brīvību mīlošajiem Dvīņiem galīgi nepatiks. Vislabāk un tīkamāk, protams, ir strādāt savā režīmā un paša noteiktā ritmā, bet ne jau vienmēr tas iespējams. Vismaz raugies, lai citu nepadarītos darbus priekšniecība nemēģina uzkraut tev. Ja darbs ar dokumentiem un juridiskiem jautājumiem, tad esi īpaši precīzs. Kā zināms, tajā vai citā vietā ielikts komats var mainīt visu lietas būtību. Brīvo laiku mīļuprāt pavadīsi ģimenes

lokā, taču derētu arī tikšanās ar draugiem un naksnīgs klejojums pa krodziņiem.

VĒZIS

Domas rosīsies ap finanšu jautājumiem. Vēzim jau patīk, ja ir prognozējamība un makā un bankas kontā sirdsmieru dodoši cipari. Tā kā tevī mīt arī radošais gars, var rasties interesantas idejas par peļņu. Tādas, ka citi brīnās, groza galvas, rausta plecus... Lai jau viņi dara tā, bet tu sarēķini, pārbaudi, pakonsultējies un var izrādīties, ka ar ideju esi trāpījis desmitniekā. Ja esi algotā amatā kā darbinieks, tad varbūt jārunā par algas pielikumu, jo tik apzinīgu un darbīgu cilvēku nemaz tik bieži neizdodas sastapt. Brīvajā laikā vēlams izbrauciens un pikniks ar pašiem tuvākajiem.

LAUVA

Vilinās tālas zemes, tirkīzzilas jūras, kalnu virsotnes, kas tiecas mākoņos, un varavīksne ir kaut kur tur – lejā... Ja vari doties atvaļinājumā, tas ir lieliski. Atpūtīsies no sirds, lai atgrieztos ar jauniem spēkiem. Ja jāstrādā, tad gatavojies kārtīgai rosībai... varbūt pat nelielam haosam, kas var rasties darba vidē. Iespējams, jālabo gan savas, gan citu netīši pieļautās kļūdas. Lauva, protams, piktosies, bet izejas jau nav. Uzrūc kādam, ja ļoti vēlies, un ķeries pie darba. Tikai neaizmirsti par papildus pienākumiem paprasīt samaksu. Privātajā dzīvē risināmi pedagoģiskie jautājumi.

JAUNAVA

Daudz pienākumu darbā. Iespējams, jāaizvieto kāds kolēģis, kurš tagad vaļojas kūrortā. Kaut arī esi krietns darbarūķis visa kā var būt par daudz. Dažu brīdi gribēsi aizvērt aiz sevis durvis – lai visi liek mieru. Brīvajā laikā dari tā. Atbalsts un spēka avots būs ģimene. Atkal un atkal pārliecināsies, ka savējie – tas ir spēks un atbalsts. Ja ir iespējas pašam paņemt atvaļinājumu, tad dodies ar saviem mīļajiem nelielā ceļojumā un izbaudi kopā būšanas prieku. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos, kas vēlāk pāraug nopietnās attiecībās.

SVARI

Dažādas pārdomas par sirdslietām. Jātiek skaidrībā ar sevi un jāpadomā, ko vēlies no attiecībām. Ko spēj sniegt pats, ko saņemt pretī. Ja kaut kas nav pa prātam, ir jāizrunājas un nevajag piekāpties tikai mīļā miera labad. Darbā esi precīzs, svarīgās lietas pārbaudi vairākkārt, un īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm. Saspringtās situācijās mēģini iztikt bez emocijām. Tāpat arī nevajadzētu iet par šķīrēju svešos strīdos. It īpaši, ja neviens nelūdz, jo parasti tiek tam, kurš pa vidu. Brīvajā laikā parosies mājas saimniecībā un satiecies ar draugiem. Pozitīvas enerģijas lādiņš.

SKORPIONS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Attiecību tēmā dažādi notikumi, peripetijas, sarunas un skaidrošanās. Tas nenozīmē, ka viss slikti. Vienkārši reizēm no sirds jāizrunājas un jāsaliek punkti uz „i”. Neapspried tikai to visu ar cilvēkiem no malas. Ja arī liekas, ka jāizkrata sirds tuviem draugiem, kuri varētu dot padomu un atbalstīt, labāk nevajag. Tā tikai var sākties lielāka jezga. Pats visu izrunāsi un sakārtosi. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, taču nevajag mesties piedzīvojumos bez apdoma. Darbā daudz ideju, jauni kontakti. Dienas nemierīgas, bet kopumā veiksmīgas.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks gandrīz nekad nezaudē optimismu. Kā tajā dziesmā: „Lai kādi vēji pūš, visi pūtīs pāri.” Kāda brāzmiņa gan var izjaukt darba plānus un ieceres, taču līdzās plānam A vienmēr ir arī plāns B. Veiksmīgi tiksi galā arī piņķerīgās situācijās. Ja šķiet, ka kāds darbs galīgi nevirzās uz priekšu, tad atliec uz vēlāku laiku. Brīvajā laikā labprāt nodosies saimniecības darbiem mājās. Kaut kas jāsaremontē, kaut kas jāpārkārto. Vajag arī izbraukt pie dabas, nopeldēties, pasauļoties, relaksēties. Sirdī ietrīsēsies arī romantiskas stīgas.

MEŽĀZIS

Ir tāds teiciens: „Neskaiti naudu, kura vēl nav nopelnīta!” Mežāzim patīk dzirdēt nopīkstam tālruņa ziņu, ka bankas kontā kaut kas ieripojis. Būs! Bet tikai krietni jāpastrādā un uz ātru peļņu nevar cerēt. Iespējams, jāpapildina zināšanas, jāveido jauni kontakti. Varbūt arī kaut kas no jauna jāiemācās. Tiešsaistē ir atrodami labi kursi, semināri, lekcijas. Brīvajā laikā gribēsi padarboties mājās. Kaut ko uzlabot, lai komfortablāk. Tāpat arī prieku sagādās izbrauciens pie dabas, atpūta nomaļā viesu namiņā vai īss ceļojums iespēju robežās uz kādu no kaimiņzemēm.

ŪDENSVĪRS

Dodies atvaļinājumā jo patlaban ir labs laiks, lai izbaudītu vasaru. Prieku sagādās izbrauciens zem jahtas baltajām burām, velobrauciens ar nakšņošanu vai atpūta namiņā pie jūras. Esi gana strādājis un to visu nopelnījis. Ja nav iespēju paņemt atvaļinājumu, tad vismaz brīvajā laikā palutini sevi un atpūties. Darbu būs pāri pārēm – kā lai ar visiem tiek galā? Izeja vienkārša – godīga pienākumu sadale. Darbā starp kolēģiem, mājās starp ģimenes locekļiem. Ja kārtojamas finanšu darīšanas, tad līgumus lasi īpaši rūpīgi.

ZIVIS

Būsi uz radošā viļņa - interesantas idejas jebkurā dzīves jomā, tikai ar lēmumu pieņemšanu nesteidzieties. Ja gadās jauns darba piedāvājums, izvērtē to rūpīgi. Taču vari paņemt kādu papildus darbiņu brīvajā laikā, bet iepriekš tiekot skaidrībā, kāda nodokļu režīms tam būs. Iespējamas dažādas pārdomas saistībā ar privāto dzīvi. Iedziļinies un mēģini izprast, kāpēc notiek tā, kā notiek. Ja tev ir otrā pusīte, tad par labu nāks sirsnīga saruna. Darbā un ikdienišķās lietās nepaļaujieties uz citu solījumiem, bet turi grožus savās rokās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu