Ekskluzīvi "Apollo.lv" "Es skatos spogulī un esmu diezgan apmierināta!" Jubilāre Akvelīna Līvmane pases gadus neskaita (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Akvelīna Līvmane
Akvelīna Līvmane Foto: Evija Trifanova/LETA

Populārā latviešu kino un teātra aktrise, astroloģe Akvelīna Līvmane 13. jūlijā atzīmēja 70. dzimšanas dienu. Tiesa gan, pases dati neatbilst patiesībai, jo reālajā dzīvē aktrise ir enerģijas pilna un satriecoši labā formā.

Nacionālā Kino centra (NKC) portālā "filmas.lv" par godu aktrises Akvelīnas Līvmanes jubilejai iespējams noskatīties sešas spēlfilmas ar jubilāres piedalīšanos. Tiesa gan, pati aktrise nosaka, ka viņa filmas neskatās.

"Es dzīvoju savu dzīvi un līdz ar to filmu skatīšanās iet garām. Nedomāju, ka man šī dzimšanas diena būtu īpaši jāsvin. Es esmu vasaras bērns un jāteic, ka man dzimšanas dienu svinību ir bijis ļoti maz. Tā kā es joprojām esmu bērnībā. Man dažreiz radi ir piespieduši nosvinēt savas jubilejas, bet pati nekad neesmu bijusi svinību iniciatore," sarunā ar "Apollo.lv" teic jubilāre.

Tāpat arī viņa teic, ka draugi un paziņas pēdējā laikā nesvin jubilejas, jo saistībā ar visiem ierobežojumiem, tas nav bijis iespējams: "Tagad jau nekas nenotiek un viss ir apstājies, un katrs svin šaurā ģimenes lokā jeb vispār nesvin. Tāds laiks... Pēc kāda laika mēs varēsim spriest par šo laiku, kad tas būs pagājis kā ļauns murgs, kā savulaik teica Gunārs Astra (latviešu brīvības cīnītājs; - red. piez.)."

Vaicājot, kā aktrisei tik ilgus gadus izdodas būt lieliskā formā, košai un vizuāli labi izskatīties, viņa saka paldies par komplimentu un aizdomājas, ka tas ir tāpēc, ka viņa neskatās uz gadu skaitļiem.

"Es paskatos uz sevi spogulī un esmu diezgan apmierināta ar to, ko es redzu, un tas arī viss," viņa piebilst.

Šo vasaru akrise pavada pilsētā un kad iespējams dodas pie dabas, kur klusāks un nepulcējas ļaudis. "Mēģinu atrast kādu klusāku vietu un paēnu. Es lasu grāmatas un šo to arī padomāju. Pašlaik arī netop jauna grāmata, jo smadzenes šajā laikā nestrādā. Jāteic, ka pēdējā gada laikā iegūtais spiediens, ir ļoti neveselīgs.

Es jau sen vairs neskatos un nelasu ziņas, jo tas rada nevajadzīgas emocijas.

Taču šajā laikā esmu sākusi spēlēt kokli un tas ir manam sirdspriekam. Mācos spēlēt. Instruments jau labu laiku stāvēja un gaidīja īsto brīdi un nu tas ir pienācis," par jauno vaļasprieku pastāsta Akvelīna Līvmane.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu