Traģēdija Igaunijas basketbolā: 21 gadus vecu basketbolisti nāvējoši notriecis vilciens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandra Reinvalde (1999 - 2021)
Sandra Reinvalde (1999 - 2021) Foto: Tartu Ülikooli korvpallinaiskond/Facebook

Igaunijā traģiskā negadījumā gājusi bojā 21 gadus vecā igauņu basketboliste Sandra Reinvalde, kura pārstāvēja Tartu Universitātes sieviešu basketbola komandu un šogad kļuva par valsts čempioni, ziņo laikraksts "Postimees".

Piektdien, 16. jūlijā, ap pulksten 10.30, šķērsojot dzelzceļu, Tartu, Igaunijā, vilciens notrieca 21 gadu veco basketbolisti, kura brauca ar velosipēdu. Viņa no gūtajām traumām notikuma vietā mira. 

"Ar dziļām skumjām mēs uzzinājām, ka Sandra Reinvalde, mūsu komandas balsts, ir mūs pametusi uz visiem laikiem. Atpūties mierā, Sandra. Mums Tevis pietrūks un mēs Tevi atcerēsimies... Līdzjūtība tuviniekiem," sociālajā tīklā "Facebook" raksta klubs. 

Arī Igaunijas Basketbola asociācija izteica līdzjūtību: "Igaunijas Basketbola asociācija izsaka visdziļāko līdzjūtību visiem Sandras tuviniekiem un pievienojas visas Igaunijas basketbola sabiedrības sērām."

Sandra Reinvalde (centrā, ar 14.numuru). 
Sandra Reinvalde (centrā, ar 14.numuru). Foto: Tairo Lutter

Pagājušajā sezonā Tartu Universitātes komanda izcīnīja gan Igaunijas kausu, gan uzvarēja čempionātā. Finālsērijā Tartu basketbolistes ar rezultātu 3:0 sērijā uzvarēja konkurentes no Tallinas universitātes. Reinvalde visās trīs spēlēs bija starta pieciniekā.

Tartu komanda par Igaunijas čempioni kļuva pēc 30 gadu pārtraukuma.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu