Otrdienas horoskops: 20. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 20. jūlijam.

AUNS

Parādi, uz ko esi spējīgs! Veiksme smaida, un tavs darbs tiek novērtēts. Ja ne, tad šī ir tā diena, kad pārskatīt darba piedāvājumu portālus. Vari pievērsties arī mācībām.

VĒRSIS

Noderīga informācijas apmaiņa un jaunas ziņas. Lieliska diena, lai sarīkotu „brainstormu” un atlasītu idejas, kas noderēs darbā. Vakarā vēlama sportiska izkustēšanās.

DVĪŅI

Svarīga finanšu tēma. It kā pietiek... bet vienmēr var vēlēties vairāk. Meklē jaunas iespējas un projektus, un turies tālāk no kredīta vai līzinga saistībām.

VĒZIS

Savrupais Vēzis šodien pārliecināsies, ka komandā ir spēks. Ko nezin vai neprot viens, to var kāds cits. Pievakarē būs prieks par padarītajiem darbiem.

LAUVA

Iespējams, būsi ne visai patīkami pārsteigts par sadarbības partneru vai kolēģu rīcību. „Cilvēku daba ir tik dažāda!” pie sevis nodomāsi un centīsies kaut ko lietas labā darīt.

JAUNAVA

Ja darbs ar dokumentiem, datiem, skaitļiem, faktiem, tad šodien esi īpaši rūpīgs, jo iespējamas kļūmes. Pēc darba burvīgs laiks randiņam, izklaidēm, piedzīvojumiem.

SVARI

Labas idejas un perfekts darba rezultāts. Priekšniecība vai darījumu partneri to novērtēs. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, rūpīgi sagatavojies.

SKORPIONS

Tu esi stratēģis, proti organizēt darbus un panākt vēlamo rezultātu. Šodien koncentrē spēkus uz ienākumu palielināšanu. Iespējami interesanti projekti un jaunas iespējas.

STRĒLNIEKS

Smaids, draudzīga attieksme, kāds īstajā vietā un laikā izmests jociņš – Strēlnieks atkal ir savā elementā. Darbi griežas kā karuselī, bet rezultāts acīmredzams.

MEŽĀZIS

Šodien vari kārtot darīšanas iestādēs vai bankās, vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Darbā viss pēc plāna, bet kaut kādas peripetijas iespējamas privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Šī ir tā diena, kad var gadīties satikties un iepazīties ar īstajiem cilvēkiem, kas gatavi sadarboties vai piedāvāt kādas interesantas iespējas. Turi acis un ausis vaļā.

ZIVIS

Ja pēkšņi rodas sajūta, ka darbā kaut ko nezini vai nemāki, tad pārskati online kursu un semināru piedāvājumu. Dzīve straujiem soļiem iet uz priekšu, jābūt elastīgam.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu