Didrihsoni atkal izpelnījušies kritiku internetā par iespējamo melošanu par "Butterfly" drēbju izcelsmi (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "Twitter" plašu rezonansi izraisījis ieraksts, kurā influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones veikals "Butterfly" tiek apsūdzēts lētu apģērbu un apavu iegādē, kurus pēc tam pārdod par krietni dārgāku summu.

"Man vienkārši bija interesanti, tāpēc ieslēdzu "detective mode" un atradu vairumtirgotāju, kur Didrihsoni pērk savam "Butterfly" drēbes un apavus. Apģērbs 100% poliesteris, apavi no Ķīnas. Tā, lūk," raksta "Twitter" lietotāja Elina Ogsta.

Ierakstu sieviete papildinājusi ar vairākām fotogrāfijām, kurās redzams, ka Didrihsones veikalā iespējams iegādāties tādas pašas drēbes un apavus tikai par teju trīs reizes dārgāku summu.

"Uzreiz jāteic, ka tvīts nav domāts kā pārmetums par 260-270 % uzcenojumu, jo, saprotams, telpas, algas, nodokļi, peļņu arī gribas. Tikai interesanti bija atrast info, kur tad drēbes nāk. Man ir svarīgia kvalitāte, materiāls, tāpēc to nenorādīt nav feini," raksta Ogsta.

Atgādinām, ka pagājušā gadā sociālos tīklus pāršalca kādas sievietes ieraksts, kur viņa apgalvo, ka influenceru Naura un Elīnas Didrihsonu veikala "Butterfly" tirgotie apģērbi tiek pasūtīti no Ķīnas interneta veikala.

Ierakstā publicētas bildes no Elīnas Didrihsones profila un apģērbu līnijas "Butterfly" un bildes no populāra interneta veikala "AliExpress". Sieviete norādīja uz attēlos acīmredzamo drēbju līdzību un cenu atšķirību.

"Nē, nu forši, ka ir savs bizness un ir ar ko nodarboties, bet, iespējams, es kādai atklāšu Ameriku tepat Ķīnā - "AliExpress"," pie ieraksta komentēja tā autore.

Toreiz portāls "Apollo" sazinājās ar zīmola īpašnieci Elīnu Didrihsoni, lai noskaidrotu viņas komentāru par izskanējušo informāciju. Viņas atbilde bija viennozīmīga - "Butterfly" tiek apmelots.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu