Piektdienas horoskops: 23. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 23. jūlijam.

AUNS

Beidzot piektdiena ir klāt un Aunam garastāvoklis labu labais. Šovakar iespēju robežās paballējies un izklaidējies, jo brīvdienās, visticamāk, gribēsies saimniekot mājās.

VĒRSIS

Beidz darbu ātrāk, ja iespējams, jo īpaši panākumi nav gaidāmi un tāpat vien „bakstīties” lielas jēgas nav. Pievakarē īstais brīdis kustīgām aktivitātēm un draugu tusiņam.

DVĪŅI

Saņemot jaunu informāciju, pārbaudi, pirms ticēt uz vārda. Tā izvairīsies no pārpratumiem. Interesantas domas attiecībā uz papildus peļņu var piespēlēt mājinieki.

VĒZIS

Darba pilnas rokas, bet nevajadzētu vienam pašam uzņemties pārāk daudz. It īpaši nedēļas pēdējā darbdienā. Turklāt pievērs uzmanību atalgojumam, varbūt jāpārskata nosacījumi.

LAUVA

Koncentrējies uz to, kas tev šobrīd ir svarīgi, un virzi spēkus nospraustā mērķa virzienā. Šodien vēlams saplānot nākamās nedēļas darbus un ieceres.

JAUNAVA

Labas iespējas izvirzīties darbā. Strādāsi atbildīgi un ar iedvesmu, kas tiks pamanīts un novērtēts. Vēlāk var nākt arī kāds vilinošs karjeras piedāvājums.

SVARI

Šīs dienas plāni var izrādīties lielāki nekā iespējas tos realizēt. Tāpēc svarīgos darbus vai projektus labāk atlikt uz nākamo nedēļu. Būs arī laiks kārtīgi padomāt.

SKORPIONS

Sakārto ar saimnieciskām lietām saistītus dokumentus – apsaimniekošanas līgumus, komunālo maksājumu rēķinus u.tml., pievēršot uzmanību detaļām.

STRĒLNIEKS

Prāts atvērts zināšanām un informācijai, kas ir labs stāvoklis, lai iemācītos kaut ko jaunu vai vienkārši paplašinātu redzesloku. Neatkarīgi no tā cik gadu un kāda izglītība.

MEŽĀZIS

Saskatīsi labas peļņas iespējas un ar aktīvu rīcību pavērsi ceļu naudas plūsmai, taču esi uzmanīgs partneru izvēlē, un rēķinies, ka būs kārtīgi jāstrādā. Svarīgu lomu spēlēs attiecību tēma.

ŪDENSVĪRS

Noderēs iepriekš iegūtā dzīves pieredze, un tu zināsi padomu visdažādākajās situācijās. Kolēģi būs pateicīgi. Vakarā iepērkoties, uzmanies no lieliem tēriņiem.

ZIVIS

Sekmēsies lietišķi jautājumi un darīšanas iestādēs. Tīri intuitīvi sajutīsi, kas ir izdevīgi un kā varētu nopelnīt. Tikai nedrīkst pieņemt lēmumus uz emociju pamata.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu