Svētdienas horoskops: 25. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 25. jūlijam.

AUNS

Esi atvērts pozitīvām pārmaiņām, kas var ienākt tavā dzīvē. Bet, ja kaut kas nav pa prātam, runā ar savējiem un mājas pienākumus sadali vienlīdzīgi.

VĒRSIS

Ģimene un savējie pirmajā vietā. Mīļuprāt rūpēsies par radinieku labsajūtu un labklājību. Ja dzīvojat atsevišķi, ielūdz viņus mazliet palīdzēt mājas darbos un sarūpē cienastu.

DVĪŅI

Jāgādā par saskaņu ar savējiem – ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem. Citiem var noderēt tavs padoms un dzīves pieredze, bet neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo.

VĒZIS

Daudz darīšanu ar radiņiem. Ja ir iespējas, apciemo tālākus radus vai sarīko pie sevis ģimenes saietu. Kādam no tuviniekiem, iespējams, būs nepieciešams tavs padoms.

LAUVA

Idejas, idejas, idejas! Tās rosīsies un drūzmēsies tavā prātā. Var rasties jauni plāni attiecībā uz darbu, domas kā pārkārtot mājas saimniecību vai – vispār, ko mainīt dzīvē.

JAUNAVA

Nedari neko, neplāno darbus. Velti laiku sev, pārdomām vienatnē, aizbrauc pie dabas, palasi labu grāmatu. Jāturas tālāk no strīdiem un attiecību skaidrošanas.

SVARI

Mājās valdīs saticība. Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem, būs interesantas sarunas un kopā veiksies saimniekošana. Brīvajiem ļaudīm labs laiks attiecību veidošanai. Varbūt gadās satikt jauku cilvēku.

SKORPIONS

Derētu padomāt par veselīgu dzīvesveidu un nelielām kustīgām aktivitātēm, piemēram, garākām pastaigām, nūjošanu vai āra darbiem, kas nav smagi, bet uzlādē ar enerģiju.

STRĒLNIEKS

Darot dažādus mājas darbus, pārāk nepārpūlies. Pamazām, palēnām un bez steigas! Iespējams, ar padomu vai tīri praktiski būs jāpalīdz bērniem.

MEŽĀZIS

Sarīko brīvdienu pasākumu, dārza svētkus vai svētdienas pusdienas savējiem. Kopā būšana sniegs prieku, būs noderīga domu apmaiņa un pozitīvas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Attiecībās iespējami nelieli samezglojumi, bet kopsaucēju vienmēr vajag atrast. Galvenais – gribēt. Laba diena redzesloka paplašināšanai vai nelielai ekskursijai.

ZIVIS

Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek un ko dara tavi tuvie un mīļie. Iespēju robežās parūpējies par savējiem. Prieku viņiem sagādās kopīgas brīvdienu pusdienas vai mazas dāvaniņas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu