Īstais laiks mainīt rutīnu! Pāvela Globas astroloģiskā prognoze nedēļai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Melinda Nagy/Shutterstock/ekrānuzņēmums

Astrologs Pāvels Globa atklāj, ko šai nedēļai sola zvaigznes. Kopumā noskaņojums ir optimistisks, tomēr neiztikt arī bez kādas aizķeršanās, vēsta portāls "Daily horo".

Auns

Pirmkārt, Aunam vajadzētu atbrīvoties no skaudības, jo tas nogalina veiksmi. Visbīstamākā sajūta būs 22. un 23. jūlijā - dienās, kad planētas un zvaigznes atrodas disonansē. Iespējams, mīlestībā Visums Aunam izvirzīs jaunus uzdevumus. Partneris pieprasīs lielu uzmanību un aprūpi. Attiecībās ar vecākiem iespējamas grūtības, taču vientuļajiem Auniem paveiksies, iegūstot jaunas paziņas. Biznesa kontaktus var nodibināt jebkurā no dienām. 20. un 21. jūliju droši var veltīt dārgu pirkumu veikšanai.

Vērsis

Ja pirmdien Vērsim bija daudz spēka pārvarēt šķēršļus, 24. un 25. jūlijā tā var arī nepietikt. Šajā gadījumā Vērsim palīdzēs vienkārši veidi, kā atgriezt enerģiju - koncentrējies uz sevi, necenties visu kontrolēt un samazini ekspektācijas. Ceļojumi ļoti labi ietekmēs Vērša biolauku un noskaņojumu. Ikdienas ainas maiņa var palīdzēt kļūt laimīgākam un veiksmīgākam. Pāvels Globa iesaka kaut kur aizbraukt, lai pēc iespējas mazāk sazinātos ar kaitinošiem un negatīviem cilvēkiem, kuri dzīvē ienes negatīvās emocijas un enerģiju.

Dvīņi

Dvīņi ir vieni no aktīvākajām un enerģiskākajām Zodiaka zīmēm. Zvaigznes un planētas tagad atrodas tādā stāvoklī, kurā šī Dvīņu priekšrocība viņiem būs īpaši noderīga. Pienācis laiks, kad jums jārīkojas. Tas attiecas gan uz darbu, gan mīlestību. Pāvels Globa iesaka risināt finanšu un darba jautājumus. Jūs varat uzsākt jaunu biznesu un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Attiecībās ir svarīgi izrādīt pastiprinātu uzmanību partnerim. Dienas laikā jāatrod laiks zvaniem, patīkamiem vārdiem sociālajos tīklos.

Vēzis

Bieži gadās, ka pat labvēlīgākajos laikos sapņi nepiepildās. Vēži šonedēļ var piedzīvot tieši to. Lai tas nenotiktu, astrologs iesaka pārdomāt pašreizējo situāciju. Ja kaut kas neizdodas, jāizvēlas cita stratēģija. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks attiecību pārtraukšanai vai, gluži pretēji, to pārcelšanai jaunā līmenī. Tiem, kas partenri vēl nav atraduši, Globa iesaka nesteigties - jums ir jāizbauda vientulība un jāaizpilda savs laiks ar darbu.

Lauva

Šajā zīmē dzimušajiem vissvarīgākā būs finanšu sfēra. Šonedēļ šiem cilvēkiem izdosies nopelnīt vairāk, tērēt mazāk un kopumā būt efektīvākiem ar savām finansēm. Ikvienam, kurš jūtas noguris, labāk ir doties atvaļinājumā. Problēmas darbā var negatīvi ietekmēt mīlas sfēru. Vārdu sakot, pastāv liela varbūtība, ka visas problēmas uzkritīs Lauvai uzreiz. Jums pat nevajadzētu mēģināt tikt ar tām galā - ir svarīgi nogaidīt tik grūtā periodā, lai netiktu pieņemti sasteigti lēmumi.

Jaunava

Jaunavas ir vienas no atriebīgākajām Zodiaka zīmēm. Tas nozīmē, ka dažreiz viņiem šajā jautājumā nav bremžu. Šonedēļ nevienam nedrīkst nodarīt pāri, pat ja šī persona agrāk jūs sāpinājusi. Pāvels Globa atzīmē, ka šis ir labs brīdis, lai mainītu darbu. Varat arī atvērt uzsākt jaunu biznesu vai mainīt pašreizējā projekta virzienu. Kas attiecas uz mīlestību, šonedēļ šīs zīmes pārstāves būs īstas mīlules - ​​viņām būs daudz pielūdzēju. Jaunavu harizma sasniegs jaunu līmeni.

Svari

Svaru dzīve drīz mainīsies. Ja šīs zīmes pārstāvji ir gatavi piedzīvojumiem mīlestībā, tad zvaigznes un planētas tos nodrošinās. Šis ir īstais laiks flirtam. Arī ilgtermiņa attiecības kļūs dinamiskākas. Jūs varēsiet daļēji vai pilnībā pieveikt rutīnu. Arī darbā un biznesā viss noritēs diezgan labi un harmonijā. Zvaigznes Svariem palīdzēs pakāpties pa karjeras kāpnēm, taču tikai ar nosacījumu, ka šie cilvēki nepārkāpj noteikumus un nedarbojas pret sistēmu.

Skorpions

Skorpioniem būs daudz darāmā. Visam vienlaikus izsekot nebūs viegli, taču ir ieradumi, kurus viņiem derētu iemācīties no cilvēkiem, kuri vienmēr visu pagūst laikā. 24. un 25. jūlijs kļūs par nelabvēlīgām nedēļas dienām, taču arī šajās dienās Skorpioni tiks atbalstīti darbā, un citi viņiem palīdzēs. Šo dienu laikā nevajadzētu pārkāpt agrāk dotos solījumus un pārpūlēties. Iespējams, ka daži Skorpioni šonedēļ satiks sev nozīmīgus cilvēkus. Viņu vidū var būt ārzemnieki. Labs laiks doties ceļojumos un aktīvi komunicēt.

Strēlnieks

Strēlniekam vislabvēlīgākais laiks būs nedēļas beigas. 24. un 25. jūlijā viņus var apmeklēt iedvesma. Viņi jutīs spēka pieplūdumu. Kas attiecas uz nedēļas sākumu un vidu, Strēlniekiem šajā periodā nevajadzētu cerēt uz brīnumiem. Ir svarīgi būt uzmanīgiem gan pret sevi, gan pret citiem cilvēkiem. Arī jūsu darbā būs maz veiksmes, tāpēc labāk koncentrēties uz garīgo izaugsmi. Ir pienācis laiks iekšējai attīstībai.

Mežāzis

Mežāži pieder Zodiaka zīmēm, spēcīgam garam, tāpēc viņi pārvarēs visas likstas un problēmas. Šīs grūtības, visticamāk, ir nedēļas vidū - 22. un 23. jūlijā. Pāvels Globa iesaka sagatavoties spēcīgai konfrontācijai darbā un biznesā. Mums būs jāizmanto visi spēki, lai atbaidītu nelabvēļus un konkurentus. Mājsaimniecības darbi sāks nomākt, īpaši uz pastāvīgu nesaskaņu fona ar otro pusīti un radiniekiem. Nav nepieciešams paaugstināt balsi, lai uzzinātu, kurš ir pareizs un kurš nepareizs. Pēc kāda laika nepatikšanas pierims.

Ūdensvīrs

Katrai zīmei ir savi laimes noslēpumi. Ūdensvīriem jāizmanto savējie, jo šis ir ļoti labs laiks, lai mainītu realitāti. Būtībā labvēlīgas izmaiņas ietekmēs mīlas sfēru. Daudzi varēs pārskatīt savas prioritātes un apzināties pašreizējās situācijas absurdumu. Ūdensvīri varēs saprast savu vietu un likteni. Kas attiecas uz darbu, ir ļoti svarīgi neuzņemties pārāk daudz. Labākais veids, kā izvairīties no kļūdām, ir darba vietas sakārtošana.

Zivis

Zivis spēs piepildīt daudzas savas vēlmes un sapņus, vai vismaz pietuvoties to īstenošanai. Pāvels Globa atzīmē, ka šī nedēļa ir lieliski piemērota ikdienas ainas maiņai - ceļojumiem, radošām nodarbēm. Mīlestībā var un pat vajadzētu izmantot neparastu pieeju. Tas palīdzēs Zivīm ļoti ātri iekarot pat visaukstāko sirdi. Šis ir ideāls periods saziņai ar draugiem, jaunu paziņu iegūšanai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu