Nedzirdēti fakti par katru Zodiaka zīmes pārstāvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Romolo Tavani/Shutterstock

Dzimšanas brīdī Zodiaka zīme, kurā katrs cilvēks dzimis, piešķir viņam īpašības, kas lielā mērā ir atkarīgas no elementa, kuram šī zīme pieder. Tomēr zemāk aprakstītie fakti nav saistīti ar to, tāpēc maz cilvēku tos zina, vēsta portāls "RUS.Tvnet."

Auns

Auni nav krāpnieki, bet gandrīz visi vismaz vienu reizi ir laiduši "pa kreisi". Šie cilvēki biežāk nekā citi kļūst atkarīgi no datorspēlēm. Saskaņā ar statistiku, Auni vairāk nekā jebkurš cits tērējas ceļojumiem.

Vērsis

Vērsis mīl modi un tērpus. Viņi tērē daudz naudas, lai vienmēr izskatītos labāk par citiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pasniedz labākās dāvanas. Viņiem patīk darīt patīkamas lietas radiem un draugiem. Tāpat Vērsis biežāk nekā citi ļoti baidās no augstuma.

Dvīņi

Šīs Zīmes pārstāvji nevar dzīvot bez drāmas. Ja tās nav attiecībās, tas nozīmē, ka attiecības, pēc viņu domām, ir nepareizas. Ja vēlaties iepriecināt Dvīņus, lieciet šiem cilvēkiem smieties. Bez kontaktēšanās, Dvīņi ļoti ātri pazūd. Viņiem nepārtraukti nepieciešama komunikācija.

Vēzis

Vēžiem ir neticamas kulinārijas prasmes. Visvairāk apdāvināto pavāru ir tieši šīs Zīmes pārstāvji. Vairāk par visu šie cilvēki baidās no vientulības, kaut arī nekad par to nerunās skaļi. Vēžiem ir visspēcīgākā intuīcija, kas ir gandrīz vienlīdzīga ar Skorpionu intuīciju.

Lauva

Pēc statistikas datiem Lauvas pirms gulētiešanas biežāk sēž pie tālruņa nekā citu Zodiaka zīmju pārstāvji. Lauva ir lepnākā zīme. Lepnuma ziņā tikai Dvīņi var tām turēt līdzi. Lauvas ir lojālākie cilvēki pasaulē. Viņi daudz retāk maina partnerus.

Jaunava

Šīs zīmes vīrieši un sievietes visvairāk atšķiras viens no otra. Vīrietim un sievietei, kas abi ir Jaunavas, ir vissliktākā saderība. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti nervozi. Viņi nervozē jebkura mazākā iemesla dēļ. Jaunavas ir vispieklājīgākie cilvēki uz planētas.

Svari

Svari ir gan kaislīgi, gan neticami mīļī mīlnieki. Viņiem sveša ir greizsirdība un skaudība. Svari ienīst trokšņainus un nervozus cilvēkus, lai gan viņi bieži vien atrod kopīgu valodu ar viņiem. Svari spēj piedot. Vienīgais, ko viņi nevar piedot, ir nodevība un meli.

Skorpions

Pasaulē labākie izmeklētāji un detektīvi ir dzimuši šajā Zodiaka zīmē. Skorpioni ir kaislīgākie mīlnieki pasaulē, lai arī bieži tie ir pārāk smagnēji. Mīlēt Skorpionus ir ļoti grūti, taču prakse rāda, ka cilvēki attiecības ar viņiem atceras visilgāk.

Strēlnieks

Strēlniekam piemīt neticama pārliecība un optimisms. Nevienu šajā ziņā nevar salīdzināt ar viņiem. Strēlnieku vidū ir milzīgs skaits talantīgu žurnālistu. Šī ir ideāla profesija šīs zīmes pārstāvjiem. Strēlnieki ir lielākie piedzīvojumu meklētāji. 

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji ir labākie menedžeri. Viņi ir dzimuši vadītāji, kaut arī paši dažkārt pat par to nezina. Ja vēlaties izpatikt Mežāzim, nekādā gadījumā nestrīdieties ar viņu. Piekrītiet visam, ko viņš saka, tad jums ir labākās iespējas. Visbiežāk sliktā miega cēlonis Mežāžos ir domas par dzīvi, par pasauli, par problēmām.

Ūdensvīrs

Starp Ūdensvīriem galvenokārt ir izcili zinātnieki. Šis fakts ir zināms maz, bet tā ir taisnība. Ūdensvīrus visvairāk piesaista tie, kas var atbalstīt viņu sarunu. Viņi reti veido attiecības ar tiem, kuriem nav līdzīgas kaislības. Tāpat Ūdensvīri biežāk nekā citi staigā miegā.

Zivis

Ir zināms, ka Zivis ir radošas personības, taču tikai daži cilvēki zina, ka no šīs zīmes pārstāvjiem sanāk brīnišķīgi mākslinieki. Turklāt Zivis, daudz vēlāk nekā citas Zodiaka zīmes, atbrīvojas no bailēm no tumsas, it īpaši tas attiecas un dāmām. Zivis, visticamāk, būs naktputni - lielākā daļa ir pūces, nevis cīruļi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu