Par vairāku smagu sērijveida noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu Ludzas novadā aizturēts iepriekš sodīts vīrietis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls.
Rokudzelži. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Pagājušajā nedēļā sadarbībā Valsts robežsardzes darbiniekiem policija par vairāku sērijveida smagu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu Ludzas novadā aizturēja iepriekš sodītu vīrieti.

Likumsargi Malnavas pagastā aizturēja 1987. gadā dzimušo vīrieti, kurš ir izdarījis vairākus smagus mantiska rakstura noziedzīgus nodarījumus Kārsavā un tās apkārtnē.

Veicot izmeklēšanu, tika atklāti vismaz astoņi kriminālprocesi, kas bija sākti saskaņā ar Krimināllikuma 175. panta trešo daļu - par zādzības izdarīšanu ar iekļūšanu.

Veicot operatīvās un izmeklēšanas darbības, tika atrastas un izņemtas nozagtās mantas. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Vīrietis iepriekš bija sodīts par mantiska rakstura noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu Krievijā un izcietis brīvības atņemšanas sodu.

Par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas vai ietaises, kas savieno glabātavas, kā arī par transportlīdzekļa zādzību soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu