Prinča Džordža dzimšanas dienā karaļnams publicē vēl neredzētu mantinieka fotogrāfiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielbritānijas princim Džordžam šodien aprit 8 gadi, un, atzīmējot šo svinīgo notikumu, karaliskā ģimene publicējusi jaunu dēla fotogrāfiju. 

Ievērojot tradīcijas, fotoattēlu uzņēma prinča Džordža māte, Kembridžas hercogiene Katrīna, kura jau sen aizraujas ar fotografēšanas mākslu.

"Kembridžas hercogam un hercogienei ir liels prieks dalīties ar jaunu prinča Džordža fotogrāfiju dienu pirms viņa astotās dzimšanas dienas," teikts Kensingtonas pils paziņojumā.

Fotoattēlā redzams smaidīgs Džordžs, kurš ietērpts tumši zilā un oranžā svītrainā kreklā, fonā pavīd savvaļas puķu lauks. Princis Džordžs sēž uz automašīnas "Land Rover", kas bijusi viņa vecvectēva Edinburgas hercoga, kurš šogad devās aizsaulē, mīļākais transportlīdzeklis.

Princis Džordžs Aleksandrs Luiss dzimis 2013. gada 22. jūlijā Londonas centra Svētās Marijas slimnīcas privātajā spārnā. Pirmo reizi sabiedrībā viņš parādījās tikai dienu pēc dzimšanas, kad vecāki ar lepnumu iepazīstināja viņu ar pasauli. Viņš ir trešais Lielbritānijas troņa rindā aiz sava tēva Viljama un vectēva Čārlza.

Princis Džordžs
Princis Džordžs Foto: The Duchess of Cambridge/via REUTERS
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu