Princis Harijs un Megana Mārkla ar bērniem šobrīd rūpīgi plāno ģimenes braucienu uz Lielbritāniju, vēsta vairāki masu mediji.

Saseksas hercogi nolēmuši organizēt savas meitas Lilibetas Diānas, kristības, kopā ar prinča Harija ģimenes klātbūtni, raksta "Daily Mail". 

Jaunāko Saseksas hercogu ģimenes locekli plānots kristīt Vindzoras pils kapelā - tieši šeit Lielbritānijas karaliene Elizabete II pavada visvairāk laika. 

1. jūlijā notika princeses Diānas pieminekļa atklāšanas pasākums, un tieši tur princis Harijs esot informējis karalisko ģimeni par savu vēlmi atgriezties. 

"Harijs vairākiem cilvēkiem teica, ka viņi vēlas, lai mazo Lilī kristītu Vindzorā, tāpat kā viņas brāli," kāds karaļnama pārstāvis teicis "Daily Mail". 

Tāpat karaliskais avots atklāja, ka princis Harijs un Megana Mārkla nesteidzoties un "labprāt gaidīs, kamēr apstākļi būs drošāki ceļošanai".

Karaliskais komentētājs Robs Džobsons izdevumam neesot pārsteigts par hercogu vēlmi sākt atjaunot attiecības ar karaļnamu.

"Megana un Harijs, šķiet, vienmēr ir vēlējušies, lai sarkanais paklājs viņiem tiktu uzklāts, vai tad ne?" pauž karaliskās ģimenes eksperts.

"Tomēr tik vienkārši tas nenotiks, ar vienu skaistu ceremoniju. Daudz ko, manuprāt, būs grūti atjaunot, it īpaši Viljama un Harija attiecības."

Tomēr, iespējams, prinča Harija ciešās attiecības ar omīti atsver visu iepriekš minēto.

"Harijam ar vecmāmiņu vienmēr ir bijušas brīnišķīgas attiecības - viņi vienmēr bijuši neticami tuvi un dalījušies pat ļoti personīgās sarunās," izdevumam "Mirror" atklāja princim Harijam tuvu stāvoša persona.

"Nav brīnums, ka Harijs vēl pirms Meganas satikšanas bija apsvēris domu savu meitu saukt vecmāmiņas mīļvārdiņā."

Lilibeta ir karalienes 11. mazmazbērns un astotā rindā uz troni.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp