"Pasakiet, kur ir taisnība?" Adriana Miglāne pēc PTAC soda saņemšanas apsūdz citus influencerus (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/adrianamiglane

Nesen Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) par konstatētajiem pārkāpumiem divām influencerēm Latvijā - Katrīnei Saulietei un Adrianai Miglānei - piemērojis sodu. Nu dziedātāja Miglāne izteikusies par, viņasprāt, negodīgo situāciju. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dziedātāja Adriana Miglāne publicēja vairākus videoklipus, kuros pauda savu sašutumu. 

"Man jums ir jautājums, kā saviem sekotājiem, kā cilvēkiem no malas. Es esmu līdz pēdējam nokaitināta ar šo visu situāciju. Pasakiet, lūdzu, kur ir taisnība? Ja man tikko uzlika sodu 1500 eiro apmērā, kamēr citi cilvēki, nesaukšu vārdos, bet īpaši viens konkrēts cilvēks, kurš dienā liek vismaz sešas reklāmas un viņam nav nevienas norādes, ka tā būtu reklāma. Pilnīgi nekā, vienkārši brīvi reklamē visu pēc kārtas un tādam cilvēkam nekas nav.

Tad pasakiet, kur ir taisnība?

Es te necīnīšos par netaisnību, par negodīgumu, par to, ka citi vienkārši dara, ko grib. Neviens vispār ne vārda nesaka, pat nedomā sodu likt. Tomēr galvenais, kas katram ir sirdī," sacīja Miglāne.

Jau iepriekš vēstījām, ka PTAC projektā "Influenceru mārketinga uzraudzība sociālajos tīklos" veica Saulietes un Miglānes "Instagram" profilos īstenoto komercprakšu izvērtēšanu un konstatēja, ka profilos publicēta informācija, kura uzskatāma par patērētājiem adresētu reklāmu, bet influenceres nav patērētājus pienācīgi informējušas par reklāmas paziņojumu komerciālo nolūku

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu