Lauris Reiniks kopā ar citām pašmāju slavenībām aizceļojis uz Grieķiju (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājs Lauris Reiniks šobrīd ar šova "Četri uz koferiem" jaunās sezonas dalībniekiem - TV šovu zvaigzni Magoni Šutovieni, influenceri un jūtūberi Laurlāci (īstajā vārdā Laura Ķīse) un ģimenes restorānu "Hercogs" vadītāju un līdzīpašnieku Andri Rūmīti šobrīd filmē jaunākos raidījumus Grieķijā. Par šova dalībnieku aktivitātēm Grieķijā, Reiniks ik dienu informē savus "Instragram" sekotājus.

Pašmāju populārais dziedātājs Lauris Reiniks savus fanus un atbalstītājus iepriecina ar jauniem piedzīvojumiem no Atēnām Grieķijā. Veidojot "Instagram” storijus, Lauris nofilmē ne tikai sevi un savas aktivitātes, bet parāda arī, kā ceļojumā klājas viņa kolēģiem – Magonei, Laurlācim un Andrim.

Ko tik visu ceļojuma laikā neizbauda šova dalībnieki - gan maina štātes, gan atpūšas pludmalē, vizinās ar kabrioletu, karieti un pat kuģi, iepazīst nacionālo virtuvi un cilvēkus, kā arī apskata Atēnu ievērojamākos apskates objektus un nozīmīgākās celtnes.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš vēstījām, ka Lauris Reiniks ar citiem komandas biedriem ir veiksmīgi piedalījies šovā "Četri uz koferiem".

Foto: instagram/laurisreiniks
Foto: instagram/laurisreiniks
Foto: instagram/laurisreiniks
Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu