Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ Kā Roberto Meloni pavada pēdējās atvaļinājuma nedēļas? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Televīzijas Rīga TV24 pavāršova "La Dolce Vita" vadītājs, šovmenis Roberto Meloni, baudot vasaras atvaļinājumu, ko sākotnēji pavadīja Sardīnijā, dzimtajā Ardaras pilsētiņā, šobrīd jau ir aizceļojis uz Apūliju, kas atrodas Itālijas dienvidaustrumos. Pēdējās atvaļinājuma nedēļas Roberto pavada ar draugiem.

Sarunā ar "Apollo.lv" Roberto pastāsta, ka no Sardīnijas uz Apūliju devies ar lidmašīnu. "Kā zināms Apūlija ģeogrāfiski atrodas Itālijas kartes "zābaka papēdī". Šis ir viens no skaistākajiem Itālijas reģioniem. Turklāt te ir tik garšīgi ēdieni – dzeltenie tomātiņi, pistācijas, dažādi krēmi un kruasāni. Kas tik viss te nav!" nebeidz vien jūsmot pavāršova vadītājs.

Kad garšas kārpiņas ir apmierinātas, tad Roberto arī iepazīst kultūrvēsturiskās vietas. "Viņiem ir ļoti bagāta vēsture. Katrai Apūlijas pilsētiņai ir savs stāsts. Apūlija ir slavena ar senākajiem olīvkokiem pasaulē, trulli mājiņām, kas iekļautas UNESCO pasaulvēsturiskā mantojuma sarakstā. Mani ļoti pārteidza Alberobello un Lokorotondo pilsētas.

Un ja godīgi, es arī mācos, kā darboties tūrismā. Kādreiz nākotnē, palīdzot savai pilsētai Ardarai, kā arī Sardīnijai, es varētu nodarboties ar tūrismu.

Sardīnija ir ļoti skaista, bet ļoti daudz vēl jāaug līdzi Sicīlijai un dīvai Apūlijai, " viņš atklāj savus nākotnes plānus.

Viesojieties Apūlijas pilsētiņā Galatinā, Roberto nejauši iesaistījies izaicinājumā jeb čelendžā ar pasaulslaveno un ietekmīgo itāļu influenceri Kjaru Feragni. Vietējā baznīca Basilica di Santa Caterina d'Alessandria ir ļoti skaista, bet mazpazīstama.

Taču tas bija līdz brīdim, kad par to savā "Instagram" profilā informāciju ievietoja slavenā itāļu influencere. "Tas bija sprēdziens, visi brauca uz šo pilsētiņu, lai redzētu šo baznīcu savām acīm. Un tā baznīca tik tiešām ir sapnis! Tad es arī iesaistījos čelendžā, ievietojot savā "Instagram" profilā bildi no dievnama," par jautro piedzīvojumu pastāsta sarunā ar "Apollo.lv" pastāsta Roberto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu