Lolita par konkurenci ar Zavorotņuku lomas dēļ seriālā "Mana mīļā aukle" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas estrādes zvaigzne Lolita Miļavska atklāj, kā konkurējusi lomas dēļ seriālā "Mana mīļā aukle" ar aktrisi Anastasiju Zavorotņuku.

Dziedātāja Lolita Miļavska negaidīti atzina, ka slavenā seriālā "Mana mīļā aukle" auklītes Viktorijas lomas kastingā. Televīzijas kanāla "Пятница!" sarunu šovā "ДНК" pastāstījusi, ka ne tikai liek saviem viesiem atklāt pašus dārgākos noslēpumus, bet arī pati reizēm pārsteidz skatītājus.

Vienā no raidījumiem Lolita atklāja, ka prot cienīgi pieņemt sakāvi. Kā piemēru viņa minēja slavenā seriāla filmēšanas laukumā piedzīvoto.

"Es sevi pieskaitu pie cilvēkiem, kam ir talants – spēja zaudēt. Man palīdzēja psihologs, kas lika man iet uz kastingiem. Piemēram, uz seriāla "Mana mīļā aukle" kastingu. Es devos uz to, lai gan tas aboslūti nebija mans. Es to sapratu un netiku pie šīs lomas, bet Anastasija Zavorotņuka ieguva apbrīnojamu zvaigžņoto lomu," tā Lolita.

Tāpat arī Lolita pirmo reizi ir atklāti runājusi par savas vienīgās meitas Evas slimību. Pēc dziedātājas teiktā, viss tā izvērties, jo meita piedzimusi priekšlaicīgi. Lolitas meitai ir Aspergera sindroms, kas ir viens no autisma paveidiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu