"Netaisīsim problēmas mūsu mīļajai zemei!" Sirmgalve ar sirsnīgu mudinājumu aicina vakcinēties (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lucigerma/Shutterstock.com

20. jūlijā ar Latvijas Radio 1 raidījumu "Krustpunktā" sazinājās kāda kundze, kura ar emocionālu un sirsnīgu mudinājumu aicināja vakcinēties pret Covid-19. 

Viedā kundze raidījumam "Krustpunktā" sacīja: "Es gribētu pateikt pāris vārdus, lai gan tā tēma jau līdz apnikumam, un informācija ir tik daudz. Man ir 90 gadi. Ar visādām kāju kaitēm, sirdij un tā tālāk. Mīļie cilvēki, padomājiet taču ar prātu. Bakas, poliomielīts, visas šīs slimības būtu, ja nebūtu vakcīnas.

Un es domāju, ka ļoti daudz vīriešu vienkārši baidās no tā adatas dūriena. Nu, tādi gļēvi cilvēciņi. Nu, vai tad tiešām, mīļie.. Mums jāuzveic šī slimība. Nu, taču vakcinēsimies un netaisīsim problēmas mūsu mīļajai zemei, tāpat ir problēmu diezgan. Ir taču kolorādo un tā tālāk…

Nu, par to domāsim, bet būsim vakcinēti, priecīgi, un visi kopā iesim uz priekšu bez slimībām. Lai Jums veiksme!"

Arī sociālo tīklu lietotāji atzīnīgi vērtēja kundzes teikto. Kāds sociālo tīklu lietotājs zem video raksta: "Domāju, ka šī kundze spētu uzrunāt krietni vairāk cilvēku kā tie, kas piedalās tajās reklāmās! Tas kā viņa aicināja cilvēkus būt prātīgiem un vakcinēties, varēja just, ka tas nāk no sirds, bez jebkāda uzspēlēta teātra!"

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu