Rīdzinieces guļamistabā no griestiem krīt kāpuri. Ēkas iedzīvotājus satrauc atklātais cēlonis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīdzinieces Lauras saldo miegu naktī iztraucēja kāpuri, kuri krita no griestiem tieši gultā. Kad šķita, ka viss ir likvidēts, no rīta kāpuri atkal bijuši klāt, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Nākamajā dienā Laura devusies uz darbu, taču dzīvoklī ieradusies vecmāmiņa, kura nāca palīdzēt atbrīvoties no kāpuriem. Vecmāmiņa meitenei paziņoja, ka 29. jūnijā augšējā stāva dzīvoklī ir izvākts līķis, kurš jau bija sadalījies.

Meitene dzīvoklī pati savām rokām veic remontu, kāpuri istabā līda pa šķirbām no augšējā stāva dzīvokļa, kur atradās līķis. Sākotnēji Laura kopā ar mammu centās cīnīties ar kustoņiem, taču neveiksmīgi. Lauras mamma atklāj, ka līdz ko kāpurus savāca, tie atkal no jauna uzradās. Turklāt vēlāk tie pārvērtās par mušām. 

Iedzīvotāji nezina teikt, cik ilgi līķis atradās dzīvoklī, tomēr ir aizdomas, ka nelaiķim bija problēmas ar grādīgajiem dzērieniem. Viņu atrada guļam krēslā.

Iedzīvotāji mēģināja sazināties ar mājas apsaimniekotāju, lai palīdz atbrīvoties no kāpuriem un neciešamās smakas. Sākumā palīdzību atteica, taču pēc vairākkārtējiem lūgumiem speciālists ieradās un tārpus likvidēja.

"Rīgas namu pārvaldnieks" norāda, ka ir izdarījis visus nepieciešamos darbus, tālāk viss ir mantinieka rokās.

Valsts policija apstiprina, ka mantinieks ir noskaidrots un ir informēts par radušos situāciju. Tomēr iedzīvotājus satrauca, vai neciešamā smaka nav bīstama veselībai.

Inspekcija aicina iedzīvotājus pastiprināti vēdināt gan savus dzīvokļus, gan koplietošanas telpas, līdz smaka izvēdināsies.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu