Krievijā otrreiz sasniegts rekordliels Covid-19 upuru skaits (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Folco Masi/Unsplash

Krievijā ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits aizvadītajā diennaktī atkal bijis rekordaugsts. Kopš pandēmijas sākuma tāds bijis tikai vienreiz, liecina oficiālās dati.

Atbilstoši situācijai sestdienas rītā diennakts laikā no Covid-19 nomiruši 799 cilvēki. Tik augsts mirušo skaits pusotra gada laikā diennaktī reģistrēts otro reizi. Pirmā bija 16. jūlijā.

Diennakts laikā inficēšanās ar koronavīrusu diagnosticēta 23 947 cilvēkiem

Kopējais Covid-19 gadījumu skaits, par kuriem informējuši oficiālie dienesti, kopš pandēmijas sākuma sasniedzis 6 102 469.

Šajā nedēļā izdevumi "Mediazona", "Holod" un "Meduza" pieļāva, ka šie dati varētu būt samazināti aptuveni piecas reizes.

Atbilstoši operatīvā štāba datiem kopš pandēmijas sākuma ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits sasniedzis 153 095, tomēr atsevišķi demogrāfi uzskata, ka šis skaitlis varētu būt samazināts vairākkārt, ņemot vērā, ka 2020. gadā no dzīves aizgājis par 400 000 vairāk cilvēku, nekā tas tika prognozēts statistikā.

Federālās un reģionālās varasiestādes vairākkārt pieķertas manipulācijās ar statistiku, kas rezultātā esot novedis pie būtiskas inficēšanās un ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaita samazināšanas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu