Otrdienas horoskops: 27. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 27. jūlijam.

AUNS

Šodien pievērs uzmanību rēķiniem un turi kārtībā ar finansēm saistītus dokumentus, var rasties neskaidrības un pārpratumi. Ja darbā kaut kas ne tā, palīdzēs kolēģu vai draugu padoms.

VĒRSIS

Iespējas izveidot kontaktus, kas vēlāk nesīs izdevīgumu un pavērs ceļu uz jauniem projektiem. Pievakarē dažnedažādi pienākumi mājās, jāpalīdz mīļajiem radiņiem.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai tiktu skaidrībā ar nākotnes iecerēm. Iespējams, plānotājā nav nevienas tukšas ailītes –paredzētas online sapulces, saziņa ar darījumu partneriem, projektu apspriešana. Rezultāti būs!

VĒZIS

Tikšanās, tālruņa zvani un jauni kontakti. Jābūt uzmanīgam ar naudu, var rasties pēkšņi peļņas varianti un tikpat negaidīti izdevumi, rēķini līdzi un domā par izdevīgumu.

LAUVA

Sekmīgi nokārtosi lietišķas darīšanas, kas saistās ar finansēm. Vari risināt sarunas bankās, atdot parādus, atvērt krājkontu. Tikai neaizdod un neaizņemies, vēlāk kaut kas var noiet greizi.

JAUNAVA

Allaž nosvērto Jaunavu kolēģi vai darījumu partneri šodien var iepazīt pavisam no citas puses. Citu neizdarība vai gausā strādāšana kaitinās. Pasakai, ko domā, bet skandalēties labāk nevajag.

SVARI

Oriģinālas idejas, kas var atnest peļņu. Svarīga finanšu tēma un ienākumi tiešā veidā atkarīga no iespējām pakāpties pa karjeras kāpnēm. Nebaidies piekrist jauniem izaicinājumiem.

SKORPIONS

Iesaisties izdevīgos projektos, liec lietā zināšanas un radošas idejas, var rasties papildus peļņas iespējas. Laba diena, lai atrastu uzticamus domubiedrus.

STRĒLNIEKS

Darbā var nākt kādas pārmaiņas. Nepieņem sasteigtus lēmumus, nerīkojies spontāni un ieklausieties intuīcijā. Zīmīgas atklāsmes. Strēlnieks dzīvo ar skatu nākotnē.

MEŽĀZIS

Pats visu zinu... pats visu varu... Bet vai vajag? Par Mežāža autoritāti neviens nešaubās, taču der arī ieklausīties kolēģos vai darījumu partneros.

ŪDENSVĪRS

Vairāk optimisma! Dari to, kas vairo dzīvesprieku un iedvesmo. Enerģijas netrūks, bet tā jāizmanto lietderīgi. Meklē jaunas profesionālās iespējas, kas dod lielāku gandarījumu.

ZIVIS

Visas situācijas vērtē ar vēsu prātu un racionāli, tomēr mazliet ieklausieties arī intuīcijā. Derētu padomāt par mācībām, profesionālo iemaņu pilnveidošanu un redzesloka paplašināšanu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu