Ceturtdienas horoskops: 29. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
zebras
zebras Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 29. jūlijam.

AUNS

Darbā nopietni pienākumi un viss varbūt nenotiks tā, kā biji iecerējis. Bruņojies ar pacietību. Turi kārtībā naudas lietas, lai nerodas jukas un pievērs uzmanību finanšu dokumentiem.

VĒRSIS

Vērsim šodien var likties, ka zemeslode sākusi griezties ātrāk un visapkārt ņirb krāsainas bildītes. Grūtāk nekā citkārt noorientēties situācijās. Vislabākais – svarīgus darbus atlikt.

DVĪŅI

Mācies un pilnveidojies! Būsi notikumu pirmajās rindās, izvirzīsies līderos. Prāts darbosies asi, bet jāsargās no pārsteidzības un stresa. Pievakarē sirsnīgas sarunas ar savējiem.

VĒZIS

Darbā vai biznesā pozitīvas emocijas, jo iecerētais ies no rokas. Kārtojot privātās lietas, jābūt apdomīgam ar kredītsaistībām. Rūpīgi izvērtē savas iespējas, un, iegādājoties tehniskas ierīces, pārliecinies par kvalitāti.

LAUVA

Peļņa atkarīga no tavas attieksmes – jo radošāk darbosies, jo labākas iespējas pavērsies. Taču sargies no nepārdomātiem tēriņiem. Jaunākā modeļa iPhone vai līzingā pirkts Porsche nenosaka cilvēka vērtību.

JAUNAVA

Daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa un emocijām, tāpēc vairāk vēlams kontaktēties ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem un domāt gaišas domas – cik nu to ar prātu var kontrolēt.

SVARI

Tev svarīga harmonija, bet šodien ir tā dienas, kad partnerattiecībās spriedze un daudz emociju. Nestrīdies ar kolēģiem un nemēģini „pāraudzināt” mājiniekus.

SKORPIONS

Būs labas idejas, un darāmais ies no rokas. Nesatraucies par niekiem un neiespringsti lietās, ko nevari ietekmēt. Vakarā ļaujies romantikai un dzīves baudīšanai.

STRĒLNIEKS

Darbā nepārpūlies un sargieties no stresa. Visus darbus apdarīt tāpat nav iespējams. Attiecību jomā var nākt kādas pārmaiņas, kas liks tev padomāt, ko visvairāk vēlies.

MEŽĀZIS

Cilvēki atzīt tavu autoritāti un labprāt ieklausīsies padomos, tikai neuztiep savu patiesību kā vienīgo un vispareizāko. Attiecībās daudz emociju, bet neļauj vaļu negācijām.

ŪDENSVĪRS

Darbā gatavojies nopietniem un atbildīgiem pienākumiem. Cik padarīsi, tik arī nopelnīsi. Ir īstais brīdis, lai domātu par ienākumu pavairošanu un ienesīgām iecerēm.

ZIVIS

Piemērot brīdis mācībām, prāts atvērts zināšanām un informācijai. Tomēr visu, ko uzzini, tūdaļ nepieņem par baltu patiesību. Viltus ziņas klejo visapkārt. Vērtē un izspried pats.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu