Piektdienas horoskops: 30. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 30. jūlijam.

AUNS

Daži darbi nedēļas gaitā iekavēti un nu – pēdējā darba dienā –kārtīgi jāpastrādā. Gribētos gan ātrāk doties brīvsolī, bet diez vai sanāks. Lai taupītu laiku, visu, kas nepieciešams brīvdienām, iegādājies internetā.

VĒRSIS

Saudzē spēkus un neizšķied enerģiju neauglīgos pasākumos. Ja „vezums” nekustas no vietas, tad atstāj to uz kādu brīdi mierā. Galu galā – piektdiena. Laiks ballītei!

DVĪŅI

Nedēļas pēdējā darba diena paskries ātri, un ar paveikto būsi apmierināts. Esi tikai uzmanīgs komunikācijā. Nejauši vai nevietā izteikts vārds citu acīs tevi var padarīt par pļāpu.

VĒZIS

Attiecībā uz finansēm rīkojies apdomīgi, neieguldi riskantos pasākumos un nepērc dārgas mantas. Savukārt labas peļņas iespējas var sasaistīties ar ārzemēm, nepalaid garām.

LAUVA

Darbā nepieļauj kļūdas un padari visu precīzi. Labs laiks, lai nostiprinātu finanšu stāvokli. Peļņa nenāks ātri, toties būs stabila. Kad darba diena galā aizbrauc pie dabas, atpūties, pameditē.

JAUNAVA

Svarīgāka par darbu attiecību tēma – šajā sakarā var rasties kādas pārdomas un atziņas. Neļaujies sapņiem, bet centieties notiekošo ievirzīt sev vēlamā gultnē.

SVARI

Labāk veiksies darbi, ko darīsi komandā – kopā ar domubiedriem. Ja arī kaut kas nav pa prātam, paturi to pie sevis vai izsakies ļoti taktiski, kā jau Svaru zīmes cilvēki to prot.

SKORPIONS

Darba lietas otrajā plānā. Sirdī romantiskas noskaņas un pārdomas, kāpēc notiek tā, kā notiek. Varbūt pienācis laiks spert izšķirošo soli, lai attiecību jomā ko mainītu.

STRĒLNIEKS

Uzmanies no neskaidrām situācijām gan darbā, gan privātajā dzīvē. Pirms kaut ko izlemt vai uzsākt, pārbaudi, kas un kā ir patiesībā. Lielisks laiks mācībām, profesionālai pilnveidei un jaunai pieredzei.

MEŽĀZIS

Nepalaid garām jaunas peļņas iespējas un brīvos līdzekļus ieguldi mājas saimniecībā. Gādā par saticību ar tuvākajiem, un šovakar pasāc kaut ko kopā. Apspriediet arī, kas kuram aktuāls.

ŪDENSVĪRS

Cilvēki taujās padomu un meklēs atbalstu, tomēr ar citu dzīvju sakārtošanu un palīdzību nevajadzētu pārspīlēt. Pārliekas rūpes nevienam par labu nenāk. Domā arī par sevi.

ZIVIS

Draugu un domubiedru atbalsts. Labs laiks, lai nāktu klajā ar jaunām idejām, rīkotu prezentācijas un meklētu sponsorus. Tava pieredze un zināšanas tiks novērtētas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu