VIDEO ⟩ Krievijas MMA cīņu šovā tiesnesis neļauj cīkstonim būt džentlmenim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā norisinājās "Open FC 7" cīņu šovs, kura ietvaros ar nevērīgu attieksmi pret sportistu izcēlās kādas cīņas tiesnesis.

MMA ir sastopami cīkstoņi, kuri vēlas savam pretiniekam nodarīt pēc iespējas lielākas sāpes, pat ja viņš vai viņa vairs nav spējīgi pretoties. Tomēr netrūkst arī cīkstoņu, kuri apzinās, ka cīņa ir galā un nevēlas pretiniekam radīt papildus savainojumus.

Viens no šādiem cīkstoņiem ir arī Sergejs Romanovs, kurš savas profesionālās karjeras laikā cīņu ne reizi vien uzvarējis ar nokautu vai tehnisko nokautu.

Arī "Open FC 7" ietvaros Romanovs savu pretinieku Kasio de Oliveiru nokautēja, pie tam vien nieka 16 sekundēs. Pieredzējušais cīkstonis redzēja, ka pēc sitiena ar elkoni viņa pretinieks cīņu turpināt nespēs. 

Romanovs jau bija gatavs doties svinēt uzvaru, tomēr cīņas tiesnesis vēl nebija pārliecināts par Oliveiras nespēju turpināt cīņu. Līdz ar to, acīmredzami pret viņa paša gribu, Romanovs bija spiests izdarīt sitienu pa guļošo pretinieku. Tikai tad tiesnesis bija redzējis "pietiekami" un lēma par cīņas pārtraukšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu