Petrosjana gados jaunā sieva parāda, kā paaudzies dēlēns (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā humorista Jevgēnija Petrosjana un viņa dzīvesbiedres Tatjanas Bruhunovas dēlēnam Vaganam drīz apritēs pusotrs gadiņš.

Jevgēnijs Petrosjans un viņa gados jaunā sieva Tatjana Bruhunova ilgu laiku slēpa, ka ir piedzimis mantinieks. Nav nekāds brīnums, kāpēc tā, jo neviens negaidīja, ka populārais humorists 75 gadu vecumā kļūs par tēvu.

Jaunumu par dēlu Vaganu skatuves mākslinieks plašākai publikai atklāja vien tad, kad mazulim apritēja seši mēneši. Tiesa gan, tagad 32 gadus vecā humorista sieva Tatjana savā "Instagram" profilā regulāri publicē gan pieaugušā mazuļa attēlus, gan arī runā par bērnu attīstošām rotaļlietām.

Portāls "Limon" piefiksējis, ka jaunā māmiņa atrādījusi saviem "Instagram" sekotājiem jaunāko Vagana fotoattēlu. Jau drīz mazulim būs pusotrs gads un attēlā skaidri redzams, ka mazulis ir krietni paaudzies. Fotogrāfijā redzams, ka zēns stāv pie durvīm un cenšas pagriezt slēdzenē esošo atslēgu. Acīmredzot, mazajam Vaganam sācies aktīvais apkārtējās pasaules izzināšanas laiks.

Savā "Instagram" profilā Tatjana ļoti bieži atbild uz publikas interesējošiem jautājumiem par dēlēnu. Bruhunova uzstāj, ka nav izmatojusi surogātmātes pakalpojumus un pati ir laidusi pasaulē mazuli, lai gan neviens nav redzējis viņu ar grūtnieces vēderu. Tatjanas "Instagram" sekotāji strīdās, kam līdzīgs mazais Vagans – mammai vai tētim. Izrādās, ka zēna māmiņa pati vēl nav tikusi skaidrībā ar šo jautājumu. Viņa domā, ka dēls ir līdzīgs gan viņai, gan Petrosjanam. Viņa teikusi, ka dēls ir abu simbioze.

Kā zināms, pāris apprecējās neilgi pirms abu pirmdzimtā nākšanas pasaulē - 2019. gada decembrī. Tatjana esot rūpīgi slēpusi grūtniecību. Līdzko "Instagram" Tatjana ielikusi attēlu, kurā redzama brīvas formas apģērbā, tā komentētāji aizdomājušies, ka viņa ir interesantā stāvoklī. Uz ko Brunuhova atjokoja, ka atliek tikai ieturēt kārtīgu maltīti, tā viņai uzreiz tiek piedēvēta grūtniecība.

Tagad Petrosjana sieva stāsta, ka nav vajadzīgs ar publiku dalīties ar intīmām detaļām. "Es uzskatu, ka šādā periodā sievietei un viņas ģimenei nepieciešams klusums nevis jāafišē šis stāvoklis," ir pārliecināta Tatjana.

Lai būtu kopā ar savu palīdzi Tatjanu, Jevgēnijs Petrosjans šķīra laulību ar ceturto sievu arī aktrisi un humoristi Jeļenu Stepaņenko. Viņi bija laulībā nodzīvojuši 32 gadus. Abu savienība bija auglīga kā uz skatuves, tā arī reālajā dzīvē. Vēl joprojām Stepaņenko un Petrosjans ar tiesas palīdzību dala kopīpašumu. Pēc aplēsēm bijušā laulātā pāra nekustamais īpašums un antikvārā kolekcija sasniedz vienu miljardu Krievijas rubļu.

Foto: Instagram/bruhunova
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu