Minimāli samazinājies stacionēto koronavīrusa pacientu skaits

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paula Stradiņa Klīniskās universitātes mediķi ārstē koronavīrusa pacientus
Paula Stradiņa Klīniskās universitātes mediķi ārstē koronavīrusa pacientus Foto: Valsts kanceleja, Gatis Rozenfelds

Aizvadītajā diennaktī minimāli samazinājies stacionēto Covid-19 pacientu skaits, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotā informācija.

Latvijas slimnīcās aizvadītajā diennaktī ievietoti trīs Covid-19 pacienti, bet četri izrakstīti, tādējādi kopējais stacionēto pacientu skaits sarucis no 48 līdz 44.

Patlaban 38 Covid-19 pacienti slimnīcās ārstējas ar vidēji smagu slimības gaitu, bet seši pacienti slimnīcās ārstējas ar smagu slimības gaitu. Tādējādi ar smagu slimības norisi patlaban ir 13,6% stacionēto pacientu.

Kopumā līdz šim no stacionāriem izrakstīti 14 348 Covid-19 pacienti.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēti 23 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra sniegtā informācija.

Svētdien nav saņemti jauni ziņojumi par ar Covid-19 sasirgušu cilvēku nāves gadījumiem.

Saslimstības ar Covid-19 divu nedēļu kumulatīvais rādītājs atkal ir nedaudz pieaudzis, - no 30,7 līdz 31 gadījumam uz 100 000 iedzīvotāju.

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikts 3381 Covid-19 izmeklējums, un pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem bijis 0,7%.

Aģentūras LETA aprēķini liecina, ka pēdējo 14 dienu laikā Latvijā konstatēti 587 inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, bet pārējie tiek uzskatīti par slimību jau pārslimojušiem.

Latvijā līdz šim Covid-19 laboratoriski apstiprināts kopumā 138 504 cilvēkiem, bet miruši 2550 ar šo slimību sasirgušie

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu