Kautrīgāko Zodiaka zīmju tops

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrei Korzhyts/Shutterstock

Neērtās situācijās kautrību un mulsumu izjūtam teju vai visi, taču ir cilvēki, kuri ar šīm sajūtām saskarās biežāk. Kurām Zodiaka zīmēm ir visgrūtāk pārvarēt kautrību, vēsta portāls "InStyle". 

12. vieta - Auns

Kautrība nav Auna lauciņš, izņemot gadījumus, kad runa ir par mīlestību. Iemīlējies Auns var justies neērti izvēlētās otrās pusītes klātbūtnē. Tomēr tas ir normāli un raksturīgi pilnīgi visiem.

11. vieta - Lauva

Tie, kuriem vairāk vai mazāk ir vienalga, ko citi par viņiem domā, ir Lauvas. Jebkurā (gandrīz jebkurā) situācijā šī zīme jūtas viegli, pašpārliecināti un reti nekautrējas. Izņemot, ja par viņiem smejas, vai ja Lauvas izdzird ironijas pieskaņu. Šādas situācijas viņus izsit no līdzsvara. 

10. vieta - Ūdensvīrs

Ūdensvīriem piemīt pārāk liela pašpārliecinātība (bieži no slēptās nedrošības), kas citiem dažreiz ir pārāk pamanāma. Ūdensvīram vajadzētu nedaudz vairāk fokusēties uz sevi. Ūdensvīru ir viegli pamodināt, pēkšņi izsitot viņu no komforta zonas.

9. vieta - Dvīņi

Dvīņi reti par kaut ko kaunas, jo ir pārliecināti par sevi. Vienīgais, ka Dvīņiem ir grūti skaidri pateikt sarunu biedriem, ka viņiem dažreiz ir garlaicīgi, kā arī pārtraukt draudzīgas saites, pat ja viņi ilgu laiku nav bijuši labās attiecībās. Visos pārējos aspektos Dvīņi nekad nav kautrīgi cilvēki.

8. vieta - Svari

Ar Svariem šajā ziņā viss ir kārtībā, viņi ir sabiedriski, viņus neapgrūtina kompleksi. Tomēr šajā zīmē dzimušajiem ir sava ievainojamība. Piemēram, nespēja kaut ko pieprasīt no draugiem. Tāpēc, pirms aizdevuma izsniegšanas draugiem vai kopīgu projektu uzsākšanas, Svariem vajadzētu rūpīgi pārdomāt.

7. vieta - Vērsis

Vērsim var būt grūti lūgt palīdzību - nevis tāpēc, ka viņš nevēlas parādīt savu vājumu, bet gan tāpēc, ka baidās kārtējo reizi kādu sarūgtināt. Draugi un tuvākie cilvēki dažreiz nenojauš, ka Vērsim kaut kas ir vajadzīgs. Un pat tad, ja tu viņam pajautāsi, viņš nerunās par savām problēmām. 

6. vieta - Strēlnieks 

Strēlniekam nav viegli nodibināt jaunas paziņas, kam, zinot viņa sabiedriskumu, ir grūti noticēt. Sabiedrības modelis - Strēlnieks pilienu pa pilienam izspiež kautrību no sevis un to dara ļoti veiksmīgi. Tomēr ir brīži, kad viņš nevar tikt galā, un tas attiecas gan uz medicīniskajām pārbaudēm, gan saziņu ar tiem, kuri Strēlniekam šķiet labāki (skaistāki, veiksmīgāki) nekā viņš.

5. vieta - Skorpions

Mīlestības izrādīšana sabiedrībā nav tas, kas Skorpionu padara laimīgu. Pat ja šīs sajūtas ir sirsnīgas, Skorpionam ir grūti tās izrādīt. Šī iemesla dēļ raudāt savās kāzās vai pat apskauties ar ģimeni viņam ir īstas mokas.

4. vieta - Mežāzis

Mežāži zina, kā strādāt, bet savu interešu aizstāvēšana priekšnieka priekšā nav viņu stiprā puse. Runājot par algas pieaugumu vai jaunu amatu, šīs zīmes pārstāvjiem tā ir paaugstināta stresa zona. Viņi var pieprasīt jaunu datoru vai siltāku biroju, taču viņiem ir grūti pieprasīt pelnīto.

3. vieta - Vēzis

Viņš smagi strādā pie sevis, dažādos dzīves periodos cenšoties pārvarēt iekšējo nedrošību. Parasti šie centieni ir efektīvi, ieskaitot aktīvu socializāciju. Vēzis palēnām tiecas uz savu mērķi, bet ja kāds viņu paklupinās, Vēzis paceltu galvu dosies tālāk.

2. vieta - Zivis

Zivis var būt kautrīgas un bieži nedrošas. Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti atjaunot un pārvarēt kompleksus. Uzkāpšana uz skatuves, ēdiena gatavošana lielai kompānijai ir Zivs lielākais murgs. Viņiem ir ļoti grūti arī pirmajā randiņā, kad runa ir, piemēram, par vakariņām. Ēšana šādā situācijā ir nopietns pārbaudījums.

1. vieta - Jaunava

Zinātkāra, inteliģenta, atbildīga Jaunava vienlaikus ir apveltīta ar smalku dabu, kurai ir grūti sniegt vajadzīgo mērķi. Tāpēc viņai ir neērti runāt par sevi un vispār būt paaugstinātas uzmanības centrā. Pārāk skandalozas krāsas un apģērba gabali Jaunavas drēbju skapī ir arī reti.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu