Enerģija, spēks, iedvesma! Četras Zodiaka zīmes, kurām augustā uzsmaidīs veiksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Tuvojas pēdējais vasaras mēnesis. Tas solās būt labvēlīgs, taču starp visām divpadsmit Zodiaka zīmēm dažas izcelsies ar īpašu veiksmi. Astrologi atklāj, kuras tās ir.

Lauva

Lauvām galvenokārt veiksies mīlestībā. Īpaši vērts atzīmēt tos, kuri jau ir attiecībās. Šīs Zīmes pārstāvji varēs pārcelt attiecības jaunā līmenī, pārvarēt pārpratumus un apturēt strīdu plūsmu. Nesena pagātne spēlēs milzīgu lomu augustā. Lauvas varēs izspēlēt nepatikšanas savā labā. Viņu intuīcija iegūs īpašu spēku. Būs iespējams pieņemt lēmumus, pamatojoties uz iekšējo balsi, kas palīdzēs virzīt jūsu spēkus un enerģiju pareizajā virzienā.

Svari

Visu augustu Svaus pavadīs Venēras sūtītās pozitīvās enerģijas žēlastība. Šī  planēta būs ļoti spēcīga, radoša un spējīga sniegt spilgtas emocijas un veiksmi. Pats interesantākais ir tas, ka līdz 16. augustam Venēra paliks Jaunavā un pēc tam pārcelsies uz Svariem. Tas nozīmē, ka mainīsies planētas noskaņojums, kas nozīmē, ka Svaru dzīve mainīsies, un tā mainīsies uz labu. Tas būs dinamisks un interesants mēnesis - ar intrigām un mīlas piedzīvojumiem, ar prieku un radošām virsotnēm. Arī augustā var droši ļauties dārgiem pirkumiem.

Mežāzis

Augustā Mežāži uzsāks jaunas dzīves veidošanas procesu. Varbūt viņi to pat nepamana, bet tas nenozīmē, ka augustā viņiem būs mazāk paveicies. Tieši pretēji, šajās četrās nedēļās notiks daudz kas tāds, kas rudens sākumā palīdzēs gūt panākumus gan mīlestībā, gan biznesā. Mežāži nevarēs saskatīt šīs priekšrocības, taču viņi varēs sākt jaunu dzīves posmu, ko var saukt ar vienu vārdu - atdzimšana. Enerģija, spēks, iedvesma atgriezīsies pie šiem cilvēkiem.

Zivis

Zivis augustā saņems neticamu dzīvesprieku. Šis būs periods, kurā nekas nav neiespējams. Zivis spēs atrisināt daudzas problēmas: juridiskas, darba, mājas un mīlestības. Tas būs atjaunošanās laiks, dzīves maiņa uz labo pusi. Visas problēmas izzudīs aizmirstībā, ņemot līdzi bailes un kompleksus. Zivis varēs atgūt pārliecību, optimismu un radošumu. Zvaigznes un planētas uzlabos viņu atmiņu, uzmanību, mācīšanos.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu