Aktieris Egils Melbārdis pauž sašutumu par "valsts iestāžu gliemeža ātrumu ārkārtas situācijas risināšanai" radošajām personām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Egils Melbārdis
Egils Melbārdis Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktieris Egils Melbārdis sašutis par e-pastu, ko saņēmis no Valsts kultūrkapitāla fonda, kurā skaidrots, kāpēc līdz šim nav piešķirts Radošo personu nodarbinātības 2. konkursa finansējums. 

Egils Melbārdis vietnē "Facebook" publicēja e-pasta ekrānuzņēmumu, kuru saņēmis no Valsts kultūrkapitāla fonda. Tajā skaidrots, kāpēc līdz šim nav izmaksāts Radošo personu nodarbinātības 2. konkursa finansējums.

"VKKF joprojām nav saņēmis izmaksu veikšanai nepieciešamo naudu, jo Ministru Kabinets vēl nav pieņēmis lēmumu par izmaksām paredzētās naudas nodošanu VKKF. Attiecīgais MK lēmums tiek gaidīts 10. augusta sēdē, un VKKF kontā šis finansējums varētu ienākt un tikt Jums izmaksāts augusta beigās," rakstīts e-pastā. 

Nobeigumā VKKF atvainojas par ilgo gaidīšanu un neērtībām, kuras novērst nav viņu varā. 

Ekrānuzņēmumam Egils Melbārdis pievienoja savas domas par finansējuma nesaņemšanu, kā arī citi kultūras nozares pārstāvji steidza izteikt savu viedokli komentāros. 

"Pieļauju, ka šādu e-pastu šodien saņēma vairāk kā tūkstotis Kultūras nozares darbinieku. Nemaz nerunājot par to, ka uz šo atbalstu nevarēja pretendēt tie, kuri bija pieteikušies uz dīkstāves pabalstu un pretēji. Un, pateicoties valsts iestāžu gliemeža ātrumam ārkārtas situācijas risināšanai saviem pilsoņiem, dīkstāvi par pirmajiem trim gada mēnešiem pārskaitot aprīlī, daļa cilvēku, kas pierādīja, ka nav ienākumu aprīlī, tā arī bez ienākumiem palika. Un, protams - paldies par nodokļu reformu," raksta Melbārdis. 

"Nu, nu, amata brāļi, nečīkstam! Velkam arā savus Covid laikā izveidotos brangos uzkrājumus!" komentē Melbārža sieva Anna Klēvere. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu