Timma uzlabo formu Amerikā, kamēr mīļotā Sedokova skumst Maskavā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā populārā ukraiņu izcelsmes dziedātāja un latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova šobrīd aktīvi rosās šoviznesa lauciņā Maskavā, kamēr viņas mīļotais vīrs palicis Amerikā.

Krievijas ziņu portāls kp.ru vēsta, ka 38 gadus vecā dziedātāja ar saviem bērniem, kas dzimuši iepriekšējās attiecībās, dzīvo Maskavā, bet 29 gadus vecais vīrs Jānis Timma ir otrpus okeānam Amerikā.

Pāris nav pašķīries. Gluži otrādi, viens pēc otra ļoti ilgojas, ko arī abi mīlētāji vēsta savos profilos sociālajā vietnē "Instagram". Piemēram, Annas ieraksts: "Es tevi ļoti mīlu. Nav vārdu, lai to aprakstītu, cik esmu tev pateicīga. Un novērtēt tavu ieguldījumu mūsu ģimenē. Skumstu bezgalīgi."

Jānis Timma ir palicis Amerikā, jo viņš ir jauna darba meklējumos. Anna Sedakova nevar šobrīd atrasties ilglaicīgi Amerikā, jo viņas peļņas avots ir Krievijā.

Jau iepriekš vēstījām, ka latviešu basketbolists Jānis Timma uz Maskavu pārcēlās 2019. gadā, kad noslēdza uz diviem gadiem līgumu ar Krievijas klubu Maskavas apgabala "Himki". Tieši šajā laika posmā viņš arī satika Sedakovu un abi apprecējās.

Vērīgākie basketbola fani bija piefiksējuši, ka pēc attiecību uzsāšanas, Timmas rezultāti uz laukuma bija samazinājušies. Viņu aizvien biežāk spēļu laikā nelaida komandas pamatsastāvā un viņš lielākoties laiku vadīja uz rezervistu soliņa.

Sportista paziņas teica, ka tieši ģimenes dzīve ar zvaigzni, ir ietekmējusi Timmas fizisko formu.

Līdzko no komandas atlaida galveno treneri Rimu Kurtinaiti basketbolistam Timmam sākās problēmas. Viņš aizvien biežāk sāka konfliktēt ar jauno treneri un pat neapmeklēja komandas treniņus. Tādējādi šā gada februārī "Himki" priekšlaicīgi pārtrauca līgumu ar sportistu, apstiprināja kluba ģenerāldirektors Pāvels Astahovs.

Tiesa gan, basketbolosta sievai Annai Sedakovai par šo situāciju ir cits viedoklis. Pavisa nesen vienā no intervijām Anna atklāja, ka šim klubam esot diezgan lielas finanšu problēmas, kuru rezultātā arī visas šīs nepatikšanas radušās. Dziedātāja norādīja, ka viņas vīram gadu nav maksāta alga un viņa atbalstīja savu mīļoto.

"Kad jūs precaties, ir jārēķinās, ka gadījumā, ja otrai pusītei gadu nemaksās algu, vienalga jūs būsiet kopā. Man liekas, ka šajā gadījumā tas spēcīgi izpaužas. Jums vienkārši ir jāmīl savs cilvēks bez algas," atzinusies Sedakova.

Tā kā neviens no klubiem nesteidza Jāni Timmu uzņemt savās rindās, viņš ir devies uz Ameriku, lai noslīpētu savu sportisko meistarību. Timma no augusta sāks trenēties un uzlabot savu formu NBA (Nacionālā basketbola asociācija) vasaras nometnē.

Sportists ir cerību pilns, ka pēc šīs nometnes viņam izdosies noslēgt līgumu ar komandu "Orlando Magic". Lai arī tiek mēļots, ka Timmas izredzes esot niecīgas, jo uz šo vietu ir pārāk daudz pretendentu.

Pēc pēdējā lakka notikumiem Annai bija nepieciešams nopietni pārskatīt savu budžetu. Vēl pirms vīra atlaišanas no Maskavas basketbola kluba, dziedātāja bija paņēmusi hipotekāro kredītu diviem dzīvokļiem. Viens no tiem izmaksāja 58 miljonus Krievijas rubļu.

Šobrīd dziedāja ik mēnesi veic kredītmaksājumu 480 tūksošus Krievijas rubļu. 200 kvadrātmetru apartamenti, no kuriem paveras neticams skats, atrodas Maskavas apgabalā. Šobrīd šajos apartamentos notiek remontdarbi. Tāpēc dziedātāja ar bērniem ir apmetusies īrētā dzīvoklī.

Jau senāk Sedakova bija stāstījusi, ka mēnesī viņai nepieciešami tēriņiem 1,5 miljoni Krievijas rubļu. Šajā summā ietilpst gan viņas personiskaji tēriņi, gan darbinieku algas, kas strādā dziedātājas apģērbu zīmolā "LA Story". Tāpat no šīs summas Sedakova maksā par īrēto dzīvokli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu