Video ⟩ Tallinā iereibis vīrietis ūdenī "cīnās" ar glābēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 27. jūlijā, kādā no Tallinas pludmalēm iemūžināts video kā "G4S" krasta glābējs palīdzējis no ūdens izkļūt iereibušam vīrietim, tomēr viņš kļuvis agresīvs. Sociālajo tīklu lietotāju viedokļi gan atšķiras, pēc dažu domām glābējs apdraud vīrieša veselību nevis palīdz, vēstī igauņu medijs "Postimees".

Otrdienas pievakarē krasta glābējs pamanījis ūdenī līdz pleciem esošo vīrieti aptuveni 40 gadus vecu, kam iepriekš ticis aizrādīs, ka peldēt nedrīkst doties peldēt alkohola reibumā.

Kad glābēji pamanīja, ka vīrietis patiešām iegājis ūdenī, viņi piegāja pie viņa, un lūdza vīrieti iziet krastā. Reaģējot uz to, vīrietis izrādījis agresiju un fizisku pretestību. Lai nodrošinātu vīriešu drošību, glābējs viņu nogādājis krastā.

Uzņēmuma "G4S" preses sekretāre apstiprināja, ka uzņēmums iepazinies ar video, kas tiek izplatīts sociālajos tīklos: "Šis video ir tikai viens no notikušā etapiem. Mēs zinām visu notikumu gaitu - no sākuma līdz beigām, ieskaitot pierādījumus.

"G4S" glābējs izmantoja spēku, lai novērstu bīstamu situāciju uz ūdens. Situācija nebija patīkama nevienai no pusēm, bet vissvarīgākais bija nodrošināt smagi iereibuša cilvēka drošību."

Nekavējoties tika izsaukta policija un vīrietis nogādāts iecirknī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu