FOTO ⟩ Ar jaudīgu Maestro Raimonda Paula jubilejas koncertu atklāts "Jūrmalas festivāls"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Primenenta publika viesojas Dzintaru koncertzālē, kur norisinājās "Jūrmalas festivāls", kas klātienē  no 27. līdz 31. jūlijam priecēs klausītājus ar pieciem izciliem koncertiem. Aplūko foto no atklāšanas koncerta! 

27. jūlijā Dzintaru koncertzālē izskanēja krāšņs "Jūrmalas festivāla" atklāšanas koncerts, kurā klausītāji baudīja Maestro Raimonda Paula mūzikas programmu, kas bija veltīta Maestro 85 gadu jubilejai.

Klausītājiem bija ekskluzīva iespēja vienā koncertā dzirdēt šā brīža izcilākos latviešu estrādes mūziķus - Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Zigfrīdu Muktupāvelu, neatkārtojamās Maestro skatuves mūzas Laimu Vaikuli, Anci Krauzi, Dināru Rudāni, spēcīgo balsu īpašnieces Aiju Vītoliņu un Agnesi Rakovsku, grupu "Credo’81", Igo un Aivaru Hermani (Ex Remix), Latvijas Radio bigbendu un citus māksliniekus. 

Jau rīt, 29. jūlijā, plkst. 20.00 "Jūrmalas festivālā" tiks atskaņots Gustava Mālera monumentālais opuss "Dziesma par zemi", kuru Leonards Bernstains dēvēja par G. Mālera izcilāko simfoniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu