"Jums vajadzētu parūpēties, lai viņš nebūtu olimpiskajās spēlēs." Krievijas tenisa zvaigzne iesaistās asā konfliktā ar žurnālistu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniils Medvedevs
Daniils Medvedevs Foto: EPA/Scanpix

Pēc uzvaras pār itāli Fabio Fonjīni olimpiskā turnīra astotdaļfinālā, Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) tenisists Daniils Medvedevs iesaistījās asākā vārdu apmaiņā ar kādu ārzemju žurnālistu, vēsta "Sport-Express".

Olimpiskajā tenisa turnīrā ar otro numuru izsētais Medvedevs itāli Fabio Fonjīni uzvarēja ar 6-2, 3-6, 6-2.

Pēc spēles, kurā krievu tenisists sūdzējās par karstajiem laikapstākļiem, viņu sagaidīja vēl viens nepatīkams pārsteigums - pēcspēles saruna ar medijiem.

Krievijas Olimpiskā komiteja (OKR) četrgades lielākajā sporta notikumā ar šādu nosaukumu startē, jo Krievija lielajos sporta pasākumos Pasaules Antidopinga aģentūras lieguma dēļ piedalīties nedrīkst.

Tieši par šo tematu Medvedevam jautājumu vēlējās uzdot kāds čīliešu žurnālists, kurš slavenajam tenisistam vaicāja: "Krievijas sportistiem šajās sacensībās ir krāpnieku stigma. Kā jūs to uztverat?"

Medvedevs par šādu žurnālista jautājumu ievērojami sadusmojās, norādot, ka mediju zonā šo personu vairs nekad nevēlas redzēt.

"Pirmo reizi mūžā es neatbildēšu uz intervijas jautājumu. Pirmo reizi mūžā! Jums vajadzētu kaunēties par savu jautājumu.  Es vairs nekad dzīvē nevēlos redzēt šo cilvēku mediju zonā. Es negribu atbildēt uz viņa jautājumiem. Varbūt jums vajadzētu parūpēties, lai viņš nebūtu olimpiskajā spēlēs."

Sarunā ar portālu "Sport-Express" čīlietis situāciju skaidroja no savas perspektīvas: "Es jautāju, vai krievu sportistiem ir kāda stigma, taču es nepārstāvēju savu viedokli. Es jutos dīvaini, ka Medvedevs reaģēja šādi. Vakar jautāju Hančanovam par to pašu, un viss bija kārtībā. Varbūt Daniils vienkārši nesaprata jautājumu."

Olimpiskajās spēlēs ar otro numuru izsētais Medvedevs ceturtdaļfinālā tiksies ar spāni Pavlo Karreno-Bustu, kurš trešdien ar 7-6, 6-3 uzvarēja vācieti Dominiku Kepferu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu