Rīgā uz gājēju pārejas notriec velosipēdisti. Sieviete guvusi vairākus ķermeņa ievainojumus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: maradon 333/shutterstock.com

Sāpīgu piezemēšanos uz automašīnas motora pārsega 28.jūlija pusdienlaikā nācās piedzīvot kādai velosipēdistei Rīgā, Dārzciemā, stāsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Brauciens ar velosipēdu kādai aptuveni 30 gadus vecai sievietei negaidīti beidzās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) busiņā. Kundze šķērsoja regulējamo gājēju pāreju Rēzeknes ielā, Dārzciemā un ceļa vidū "sadurās" ar vieglo auto. Mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks, krītot no velosipēda, ar galvu atsitās pret spēkrata vējstiklu. 

"Honda" automašīnas vadītāja izstāstīja savu notikušā versiju, norādot, ka krustojumu šķērsojusi pie atļautās zaļās luksofora gaismas: "Viņa pat uz mums neskatījās, skatījās tikai taisni. Es saku, ja ne es, notriektu kāds no šiem spēkratiem. Viņa traucās bez apstāšanās. Viņa pēc tam atvainojās, teica, ka viņai it kā aizmiglojās skats."

Aleksandrs mēroja ceļu netālu no notikuma vietas un pēc sadursmes nolēma palikt un sagaidīt ceļu policiju, lai sniegtu liecības: "Es uz to pusi gāju, man dega zaļā gaisma. Dzirdēju triecienu, apgriezos un šeit sieviete jau gulēja. Velosipēdistei bija sarkanā [gaisma]."

Mediķi cietušo ievietoja operatīvajā transportā un pēc apskates secināja, ka sieviete guvusi vairākus ķermeņa ievainojumus, un viņu ir nepieciešams nogādāt ārstniecības iestādē.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu