FOTO ⟩ Glauni tērpti ļaudis pulcējas ekskluzīvajā "baltajā piknikā" (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdienas, 28. jūlija, vakarā Siguldas pils parkā pulcējās daudz cilvēku baltā. Viņi visi bija ieradušies uz "L’elegante Pop–Up Picnic" jeb eleganto pop-up pikniku.

"Ik gadu pasākuma viesiem vēlamies piedāvāt jaunu piedzīvojuma sajūtu. Šovasar piknikotājus aicinājām doties uz vienu no Latvijas visskaistākajām pilsētām – Siguldu, lai uzburtu eleganto pikniku skaistajā Siguldas pils parkā. Šoreiz intīmākā atmosfērā, lai patiesi izbaudītu kopā būšanas prieku, brīnišķīgu koncertu Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaisto vidi ar tās īpašo atmosfēru," atklāj Baltā piknika rīkotāja Gunta Skalberga.

Pikniku apmeklēja vairāk kā 500 viesi, kuru vidū bija arī daudzas sabiedrība zināmas personības – dziedātāja Samanta Tīna, modes mākslinieks Kašers, TV personības Renārs un Ieva Zeltiņi, uzņēmēja Marika Ģederte, kulinārijas grāmatu autore Anna Panna, uzņēmējs Elmārs Tannis.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu, - nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu