Agate Muceniece: Pāris reizes mēģināju veidot attiecības, bet sapratu, ka vēl neesmu gatava (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms gada tika šķirta aktieru pāra Agates Mucenieces un Pāvela Prilučnija laulība, tomēr aktrise atklāj, ka vēl nav gatava jaunām attiecībām.

Ir pagājis vairāk nekā gads, kopš Agates Mucenieces un Pāvela Prilučnija šķiršanās. No malas varētu šķist, ka aktrise ir tikusi pāri šķirtajai laulībai, taču tā tas nav.

"Es vēl neesmu gatava jaunām attiecībām. Es pati nolēmu, ka tās neuzsākšu, kamēr neesmu pilnībā sadziedējusi garīgās brūces. Mana sirds bija salauzta mazos gabaliņos un vēl nav pilnībā atveseļojusies. Es esmu ļoti neaizsargāta persona, tāpēc es nesteigšos ar romantiskām attiecībām.

Es domāju, ka šobrīd es neizstaroju pareizas emocijas, un tā dēļ vīrieši ar mani draudzējas, nevis uzsāk romantiskas attiecības," sacīja Muceniece. 

Aktrise atklāj, ka vairākas reizes mēģinājusi iet uz randiņiem, taču veltīgi, tāpēc nolēmusi neko nesasteigt. 

"Pāris reizes es mēģināju veidot attiecības, bet sapratu, ka tas ir par ātru. Es tiešām vēl neesmu gatava! Es nekad nesatikšos satikšanās pēc. Ja es sākšu romantiskas attiecības, tas nozīmēs, ka man ir visnopietnākie nodomi. Esmu par nopietnu mīlestību," uzsvēra aktrise.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu