Medijs: Bertāna pārstāvētā "Wizards" aizmainījusi vienu no savām superzvaigznēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: Reuters/ScanPix

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Dāvja Bertāna pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" uz Losandželosas "Lakers" aizmainījusi Raselu Vestbruku.

"Wizards" šajā darījumā iegūs Kailu Kuzmu, Montrezlu Herelu, Kenteviusu Keldvelu-Poupu un 22.izvēli šī gada draftā. Pretējā virzienā dosies Rasels Vestbruks, kā arī 2024. un 2028.gada draftu otrās kārtas izvēles.

Šis darījums ļautu "Wizards" 2022./2023.gada sezonā atbrīvot 25 miljonus ASV dolāru līgumos. Iekļaujoties algu griestos, būtu iespējams parakstīt jaunu līgumu ar Bredliju Bīlu, kurš pēc nākamās sezonas grasās kļūt par brīvo aģentu.

"Lakers" komandai bijušas arī pārrunas ar Sakramento "Kings" par iespējamo Badija Hīlda piesaisti, darījumā iesaistot arī Kuzmu un Herelu, taču pēkšņi Losandželosas vienība pievērsusies iespējamajai maiņai, kurā var iegūt Vestbruku.

32 gadus vecais Vestbruks četras reizes karjerā sezonu noslēdzis ar vidējo "triple-double" trīs statistikas rādītājos. Karjerā viņam ir 184 "triple-double", bet "Lakers" zvaigznei Lebronam Džeimsam - 99.

No Vestbruka tiek gaidīta palīdzība saspēles veidošanā. "Lakers" aizvadītajā sezonā līgā ieņēma vien 18.vietu pēc piespēlēm gūtajos punktos.

Lai gan darījums vēl nav oficiāli izziņots, Džeimss jau sociālajos tīklos sveic Vesbtruku kā savu jauno komandas biedru, bet Vestbruks atvadās no "Wizards".

Vestbruks pateicas visiem Vašingtonā - kluba administrācijai, treneriem, komandas biedriem un līdzjutējiem. "Esmu pateicīgs, ka jūs mani atbalstījām katrā solī. Novērtēju iespēju, ka varēju spēlēt tādā klubā. Vašingtona ātri kļuva par manām mājām, un vienmēr būšu pateicīgs par pieredzi, ko šeit guvu," "Instagram" raksta basketbolists.

Vestbruks "Wizards" komandā nonāca decembra sākumā, maiņas darījumā pārceļoties no Hjūstonas "Rockets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu