Pirmdienas horoskops: 2. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 2. augustam.

AUNS

Jau ar darba nedēļas pirmo dienu būsi uz radošā viļņa - interesantas idejas jebkurā dzīves jomā. Tikai ar lēmumu pieņemšanu nesteidzies. Ja gadās jauns darba piedāvājums, izvērtē to rūpīgi.

VĒRSIS

Kaut arī būtu ar pilnu atdevi jāķeras pie jaunās nedēļas darbiem, Vērsis gremdēsies pārdomās saistībā ar privāto dzīvi. Iedziļinies un mēģini izprast, kāpēc notiek tā, kā notiek.

DVĪŅI

Labs laiks jaunu kontaktu veidošanai, lietišķām un draudzīgām sarunām, kā arī mācībām. Sirdslietās pārdomu periods. Ir jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm un, ja kaut kas sakrājies, tad jāizrunājas.

VĒZIS

Daudz ideju profesionālajā jomā un attiecībā uz peļņu. Šī diena ir piemērota, lai atrastu jaunus sadarbības partnerus un iesaistītos interesantos projektos. Daudz nedomā un saki: „Jā!”

LAUVA

Enerģijas netrūks - izmanto to mērķtiecīgi, darot lietas, kas šobrīd vissvarīgākās. Labas iespējas izcelties profesionālajā jomā. Lauva prot sevi parādīt, un šī diena var uznest slavas virsotnēs.

JAUNAVA

Daudz ko panāksi ar smaidu un optimismu - pozitīvs skatījums uz dzīvi palīdzēs visdažādākajās situācijās. Paredzama veiksmīga darbošanās sabiedrības labā.

SVARI

Radošas idejas arī visnotaļ racionālos darbos palīdzēs rast risinājumus. Kolēģi un priekšniecība to novērtēs, un pašam būs gandarījums. Varbūt jāmēģina apgūt pavisam jaunu spēles laukumu.

SKORPIONS

Šajā pirmdienā tā grūtāk „iešūpoties” darbiem. Iespējams, kolēģi vai darījumu partneri arī nav gatavi ar pilnu atdevi darīt to, kas jādara. Necenties skubināt – labāk palēnām, pamazām.

STRĒLNIEKS

Darbā situācija nemierīga un mainīga, var rasties jauni pienākumi vai manīties uzdevumi. Bruņojies ar pacietību un nesatraucies, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Pēc laiciņa vēji norims.

MEŽĀZIS

Šodien ir iespējas nostiprināt autoritāti vēl vairāk. Zināsi padomu pats sev un citiem. Īpaši uzmanīgam jābūt naudas lietās un, ja kārtojamas darīšanas, kur nepieciešamas juridiskas zināšanas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra domu lidojumam ne vienmēr un ne katrs spēj izsekot. Būs idejas, būs plāni... Taču vajadzētu ieklausīties kolēģos un partneros, kas var ieteikt racionālus un piezemētākus risinājumus.

ZIVIS

Iedziļinies situācijās, ieklausies intuīcijā, tomēr nezaudē arī racionālo skatījumu uz notikumiem. Neskaidrās tēmas darbā vēlams izrunāt un visu „salikt pa plauktiņiem”.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu