Otrdienas horoskops: 3. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis pie automašīnas izpūtēja.
Kaķis pie automašīnas izpūtēja. Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops otrdienai, 3. augustam.

AUNS

Emocionālais stāvoklis lielā mērā atkarīgs no materiālās stabilitātes. Iespējams, vajag runāt par algas pielikumu vai atrast kādu papildus darbu. Bet varbūt apsvērt ideju par savu biznesu.

VĒRSIS

Mainīgs garastāvoklis. Nepieņem lēmumus un nerīkojies emociju iespaidā, ir riski spert kļūmīgus soļus. Vakarā dodies pastaigā, izmantojot soļu skaitītāju - vajag tā kārtīgi izkustēties.

DVĪŅI

Nemierīga diena. Vakar šķita, ka darbi virzās uz priekšu sekmīgi, bet šodien daudz emociju. Jūtīgi dzīvosi līdzi visam notiekošajam. Pievakarē vajadzētu relaksēties un atbrīvoties no stresa.

VĒZIS

Tāda sajūta, ka vairs nevar dzīvot „pa vecam”. Gribētos darīt vairāk un pelnīt labāk. Ieskaties online kursu piedāvājumā, varbūt ir kaut kas tāds, kas mudinās doties pretī jauniem panākumiem.

LAUVA

Kurš gan atļausies apstrīdēt karaļa Lauvas autoritāti? Šodien paspīdēsi ar intelektu un spējām atrisināt sarežģītas situācijas. Ja pašam pēkšņi nepieciešams padoms, talkā nāks draugi.

JAUNAVA

Ja vajag kaut ko sarunāt, kaut ko nokārtot vai kādu pārlecināt, tad liec lietā personīgo pievilcību. Žilbinošs smaids darbosies labāk nekā ar sarauktu pieri klāstīti argumenti.

SVARI

Diena piemērota sabiedriskām aktivitātēm un labdarības projektiem. Ja ir tāda iespēja, iesaisties. Ar praktisku palīdzību vai maksas tālruņa zvanu. Labie darbi vienmēr top atalgoti.

SKORPIONS

Darbā iespējas parādīt sevi no vislabākās puses un varbūt arī pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tikai turies tālāk no intrigošanas un neklausies, ko citi baumo.

STRĒLNIEKS

Stress, steiga un uztraukumi var nomākt dvēseli. Kaut arī šodien darba pilnas rokas un ikdienas rūpes prasa savu, neaizmirsti, ka viens no galvenajiem veiksmes principiem ir mīlēt sevi.

MEŽĀZIS

Ja plāni ir izsvērti, tad laiks ķerties pie īstenošanas. Ar finansēm gan rīkojies apdomīgi, it īpaši tad, ja peļņas vai zaudējumu iespējas atkarīgas no partneru, nevis tikai tavas paša rīcības.

ŪDENSVĪRS

Ja rodas pēkšņas problēmas, tad atceries: viss, kas notiek, notiek uz labu, un dzīvē viss agrāk vai vēlāk atrisinās. Neņem pārāk pie sirds un mēģini turēties tālāk no situācijām, kas rada stresu.

ZIVIS

Darbs prasīs iedvesmu, bet pretī saņemsi novērtējumu un gandarījumu. Jo radošāk – jo labāk! Taču esi maksimāli precīzs, lai nerodas kļūdas vai jukas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu