Bijusī Saeimas deputāte Liepiņa plāno kandidēt 14. Saeimas vēlēšanās (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deputāte Linda Liepiņa
Deputāte Linda Liepiņa Foto: Edijs Pālens/LETA

Pērn Saeimas mandātu nolikusī deputāte Linda Liepiņa lēmusi atgriezties politikā. 

Bijusī parlamentāriete atklāja, ka plāno kandidēt 14.Saeimas vēlēšanās un ir izraudzījusi politisko spēku, kurā iestāties, taču pagaidām to publiski nenosauks.

Vienlaikus Liepiņa uzsvēra, ka, ja vēlēšanu likums Latvijā ļautu kandidātiem piedalīties vēlēšanās, neesot nevienas partijas sastāvā, tad viņa šādu iespēju izskatītu. Viņasprāt, pie cita vēlēšanu likuma būtu daudz vairāk spēcīgu kandidātu, kas gribētu piedalīties vēlēšanās, tomēr spēkā esošais likums šādu iespēju neparedz.

Savos sociālajos tīklos Liepiņa rakst, ka ir viena no nedaudzajiem "KPV LV" biedriem, kuri nenodeva savu vēlētāju, saglabājot stingru mugurkaulu un tos ideālus, ar kuriem devās politikā.

"Jā, es biju ideāliste un naiva. Nav netīrākas vietas par politiku. Arī man ir jāuzņemas daļa atbildības par saviem bijušajiem "KPV LV" biedriem, kuri nodeva vēlētāju un kuri no uzvaras vēlēšanās ātri vien nokļuva mēslainē," pauda politiķe, atzīmējot, ka viņa atgriežas politikā un aicina ikvienu Latvijas pilsoni aktīvi iesaistīties politiskajos procesos.

Tāpat viņa aicināja uzņēmējus un cilvēkus ar pieredzi, "kuri savā dzīvē kaut ko ir sasnieguši praktiski", nopietni apsvērt iespēju kandidēt 14.Saeimas vēlēšanās. Viņa skaidroja, ka tas nepieciešams, lai "tur nesēdētu tādi "juraši"", kuru vieta, viņasprāt, ir cietumā, ņemot vērā "sasniegumus naudas izspiešanā un kontrabandas piesegšanā", kā arī, lai Saeimā neatrastos tādi "nodevēji un manipulatori" kā Artuss Kaimiņš un Atis Zakatistovs.

"Šos divus nodevējus ar vienvirziena biļeti vajadzētu izsūtīt uz Lielbritāniju, kur ar viņiem tiktu galā tie mūsu tautieši, kuri mēroja simtiem kilometru, lai par šiem abiem nodevējiem nobalsotu," raksta Liepiņa.

Publiskajā paziņojumā viņa arī vērsusies pret Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci (NA), sakot, ka viņa ir neobjektīva un ar nicību izturas pret opozīcijas deputātiem, kā arī Mūrnieces partiju - Nacionālo apvienību - un opozīcijas partiju "Saskaņa", rosinot abas partijas nosēdināt opozīcijā, "lai valsi, kuru tās dejojušas 30 gadus, tagad padejo ārpus borta".

Liepiņa paziņoja, ka turpinās darboties uzņēmējdarbībā, jo uzskata, ka tas politiķiem esot ļoti nepieciešams, lai "nedzīvotu burbulī un nepazaudētu saikni ar reālo dzīvi".

LETA jau ziņoja, ka pērnā gada oktobrī Liepiņa nolika 13.Saeimas deputāta mandātu, paziņojot, ka viņai ir vismaz 13 iemesli pamest Saeimu.

Liepiņa 13.Saeimā tika ievēlēta no partijas "KPV LV" saraksta, taču vēlāk no frakcijas izstājās un darbojās kā pie frakcijām nepiederošā deputāte.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu