Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 2. līdz 8. augustam

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zvaigznes
Zvaigznes Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 2. – 8.08.

AUNS

Tev jau patīk, ja apkārt dzīve mutuļo, „bilde” mainās un par garlaicību nav jāsūdzas. Šī nedēļa ritēs ļoti dinamiski. Darbā jāpieņem strauji, bet pamatoti lēmumi, jābūt gatavam gan uz sava viedokļa aizstāvēšanu, gan kompromisu. Galvenais turēties pie godīguma principa un neko nedarīt pret sirdsapziņu. To novērtēs gan domubiedri, gan oponenti. Svarīga arī privātā dzīve taču attiecību tēmā nevajag iesaistīt cilvēkus no malas. Ja kaut kas risināms – tad tā ir tikai tava un otras pusītes darīšana. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies savējo lokā.

VĒRSIS

Allaž nosvērtajam Vērsim šī nedēļa tāda trauksmaināka. Var nākties pieņemt ašus lēmumus, jo radīsies situācijas, kad ilgi domāt nav laika. Kaut arī esi racionāli un pragmatiski noskaņots, labs palīgs būs intuīcija. Daudzās situācijās kā ar rentgena staru caurskatīsi, kas kuram padomā. Darbā vai biznesā svarīgi stiprināt autoritāti un tas tev lieliski izdosies. Savu tiesu uzmanības prasīs privātā dzīve. Ja esi ar kādu kopā, tad svarīgi runāt par to, kā jūties un uzklausīt otru. Bet, ja šobrīd esi brīvs, tad ceļi var krustoties ar interesantu un simpātisku cilvēku.

DVĪŅI

Ideju cilvēkam pilna galva ar spožām domām - kurš gan vēl labāk spēs piedāvāt visdažādākos risinājumus sarežģītās situācijās. Priekšniecība vai darījumu partneri vēlas jaunas idejas? Lūdzu! Vienu, divas, trīs?... Cik tik vajag! Varbūt ne visos gadījumos būsi pārliecināts par to noderīgumu un dzīvotspēju, bet tāpēc jau līdzās

ir cilvēki, ar ko diskutēt un kas palīdz izvērtēt. Brīvajā laikā svarīgs viss, kas saistās ar ģimeni un mājas saimniecību. Vari sarīkot spodrības dienu un pikniku vai pusdienas pie balti klāta galda.

VĒZIS

Sirds ilgojas pēc jauniem apvāršņiem... Ja iespējams, dodies brīvsolī, aizbrauc kaut kur, lai izvēdinātu galvu un gūtu jaunus iespaidus. Ja tas nav iespējams, tad jāizlīdzas ar TV vai interneta kanāliem, kas rāda ceļojumu apskatus. Protams, tas nav tā – pa īstam, bet kādu kripatiņu noskaņas var gūt. Darbā vai biznesā interesantu ideju laiks. Daži varbūt brīnīsies: „Ko gan viņš izdomājis?”. Taču, ja skatās kādu soli uz priekšu, tad būsi trāpījis desmitniekā. Peļņa nenāks ātri, bet palēnām un stabili. Brīvdienas, kā jau parasti – rūpēs par saviem mīļajiem.

LAUVA

„Un te nāku es – skaists/skaista, ar personības šarmu un lieliskām idejām!” par sevi nodomās džungļu karalis Lauva. Tevi pamanīs un tavu veikumu novērtēs. Bet vēl tīkamāka par atzinīgiem vārdiem ir tā īsziņa, kas vēsta: bankas kontā ienācis papildinājums. Nekautrējies apspriest naudas lietas un atceries – katrs datora „peles klikšķis” kaut ko maksā. Tāpat kā idejas, izdarība, autoritāte. Ja rodas sajūta, ka darbā nav godam pelnītais novērtējums vai sadarbības partneri vēlas diktēt savus noteikumus, tad profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Arī attiecību tēmā vēlams izrunāties un padomāt, ko darīt, lai dienas ritētu mīļāk un saticīgāk.

JAUNAVA

Diezgan sarežģīts dvēseles stāvoklis. Daudz emociju un ik pa laikam velk uz kašķi. Nē – nav jau tā, ka „viss slikti”. Vienkārši rodas situācijas, kas kaitina un kas ir pretrunā ar taviem dzīves uzskatiem. Mēģini noskaitīt līdz desmit, ja gribās pateikt visiem visu. Un, lai „nolaistu tvaiku” arī dienu steigā atrodi laiku sev.

Garāka pastaiga, izbrauciens ar divriteni vai skūteri, vakara pelde vai bridža partija ļaus piemirst satraukumus. Profesionālajā jomā ir vērts pasākt ko jaunu. Iesaisties projektos, kas nesīs peļņu.

SVARI

Miers, harmonija, līdzsvars un sadarbība ir tavi dzīves vadmotīvi. Pratīsi atstāt labu iespaidu un daudz ko šajā nedēļā noteiks cilvēciskais faktors. Arī lietišķajā jomā vairāk panāksi un atrisināsi ar laipnību, smaidu un optimismu. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, jo draugi vai kolēģi var pievilt. Ne tāpēc, ka slikti cilvēki, vienkārši labus plānus reizēm mēdz izjaukt neprognozējami apstākļi. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājās – kaut kas jāpārkārto, kaut kas jāparemontē. Tev ir gaume un stila sajūta, un rezultāts priecēs pašu un ģimeni.

SKORPIONS

Pats zinu, ko daru un pats arī atbildu – ar šādu nostāju lietišķajās lietās panāksi vēlamo risinājumu. Kolēģi vai darījumu partneri var sagādāt „pārsteigumus”, ko vēlāk jālabo tev. Un vispār jau Skorpions pēc savas būtības ir individuālais spēlētājs. Tavu zināšanu spektrs ir plašs, bet, ja kas pietrūkst, tad jāmeklē vajadzīgā informācija tīmeklī vai jāpiesakās tiešsaistes kursos. Dienu steigā nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi. Romantisks pasākums ar mīļoto iedvesmos. Tās var būt vakariņas pie nomaļa galdiņa āra terasē vai nakšņošana mazā viesu namiņā ar skatu uz jūru vai ezeru.

STRĒLNIEKS

Darba dienas trauksmainas. Dažu brīdi pat sajutīsies kā vāveres ritenī – skrienu, skrienu, skrienu... bet uz priekšu tā arī netikt. Apstājies, padomā, izvērtē – ko tiešām vajag paveikt tagad un tūlīt, bet kas var pagaidīt. Darot vairākus darbus vienlaikus, „čiks” vien sanāks. Vai varbūt klāt ir tas brīdis, kad jāpiesaka sava kandidatūra augstākam amatam vai jādomā par savu biznesu. Bet dzīve jau nesastāv tikai no darba vien. Neatstāj novārtā attiecību tēmu.

Romantiskas noskaņas iedvesmos un dienas darīs krāsainākas. Brīvajā laikā pasāc kaut ko kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā jaunas iespējas un izaicinājumi. Ja arī apdomīgajam Mežāzim sākotnēji šķitīs, ka tā ir avantūra un pietrūkst iemaņu, atteikties nevajadzētu. Ja nespersi to soli uz priekšu, tad var gadīties, ka vēlāk pašam žēl. Un vienmēr jau iespējams arī papildināt zināšanas. Bonuss ir tāds, ka tagad nekur nav jāiet un dārgais laiks jātērē ceļā, bet var mācībām pieslēgties tiešsaistē, paralēli darot vēl kādu darbiņu. Jaunas vēsmas profesionālajā jomā nesīs arī finansiālo izdevīgumu. Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi un vilinājumi. Nezaudē galvu, esi apdomīgs.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā svarīga darba un karjeras tēma. Ja esi darbinieka statusā, tad jārēķinās ar to, ka pienākumu var kļūt vairāk, bet ar atalgojuma palielināšanu priekšniecība diez vai steigsies. Nekautrējies runāt par to. Ja novērtējuma nav, tad ir vērts pārlūkot internetā darba piedāvājumu portālus. Vai arī - jādomā par savu biznesu. Ar vārdu sakot: ir varianti. Piemērots laiks īpašuma jautājumu risināšanai – vari sakārtot dokumentus, pārskatīt līgumus ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem u.tml. Brīvajā laikā dodies izbraucienā vai pievērsies sportiskām aktivitātēm.

ZIVIS

Diezgan nemierīgs laiks. Var gadīties, ka pats pret savu gribu tiec iesaistīts dažādās peripetijās un notikumos. Pirmajā vietā vēlams likt savas intereses un saudzēt nervus; norobežojies no situācijām, kurās citi skaidro attiecības. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas nav īsti pa prātam, arī darīšanas iestādēs vai lietišķo jautājumu kārtošana diez ko neies no rokas. Tāpēc svarīgos darbus pagaidām atliec. Toties ir labs laiks sabiedriskām aktivitātēm, vēlams satikties ar draugiem un apmeklēt kultūras pasākumus. Izejot sabiedrībā, iespējama romantiska iepazīšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu