Visā valsts teritorijā gaidāms lietus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Daria Nepriakhina/Unsplash

Sestdienas, 31. jūlija, naktī visā valsts teritorijā būs lietus un debesis skaidrosies tikai brīžiem, prognozē sinoptiķi.

Naktī laika apstākļus noteiks zema spiediena ieplaka, tādēļ debesis skaidrosies tikai brīžiem un, sākot no dienvidrietumiem, gaidāms lietus.

Vietām, galvenokārt Kurzemē, gaidāmas stipras lietusgāzes, kā arī iespējams pērkona negaiss.

Pūtīs pārsvarā lēns dienvidu puses vējš, bet nakts otrajā pusē jūras piekrastē dienvidrietumu vējš pastiprināsies un brāzmās sasniegs 15-17 metrus sekundē. Minimālā gaisa temperatūra būs +14…+18 grādu robežās.

Rīgā naktī debesis skaidrosies maz un nakts vidū, kā arī no rīta gaidāms īslaicīgs lietus. Pūtīs pārsvarā lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, un minimālā gaisa temperatūra būs +17…+18 grādu robežās.

Savukārt svētdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, kas vietām nesīs īslaicīgu lietu. No rīta vietām Kurzemē vēl iespējamas stipras lietusgāzes.

Pūtīs mēreni stiprs dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas teritorijas lielākajā daļā brāzmās sasniegs 15-18 metrus sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +21…+26 grādi, vietām, galvenokārt piekrastē, +19…+20 grādi.

Foto: Lietusgāze Rīgā

Rīgā dienā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, no rīta īslaicīgs lietus. Pūtīs mēreni stiprs dienvidrietumu, dienvidu vējš, kas brāzmās pastiprināsies līdz 15-16 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +24…+25 grādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu