Cīņa par izdzīvošanu - skatītājiem būs pieejams jauns dokumentāls seriāls par ASV televīzijas kanāla izaugsmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa"
"Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa" Foto: HBO

Skatītāji no 4. augusta varēs vērtēt godalgoto producentu Fentona Beilija (Fenton Bailey) un Rendija Barbato (Randy Barbato) veidoto HBO dokumentālo seriālu "Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa" (Small Town News: KPVM Pahrump), kas informē par vienu no ASV televīzijas kanāliem, kurš joprojām pieder privātpersonām.

Sešu sēriju garumā "LMT Viedtelevīzijas" skatītājiem būs iespēja sekot izaicinājumiem, ar kādiem nākas saskarties mazpilsētas Parumpas televīzijas kanāla KPVM īpašniekiem un darbiniekiem ceļā uz nosprausto mērķi – skatītāju loka paplašināšanu un spēju konkurēt ar lielāka mēroga ASV televīzijas kanāliem.

Patlaban ASV ir tikai 95 privātpersonām piederošas televīzijas kompānijas, un viena no tām ir Nevadas štata mazpilsētā Parumpā bāzētā televīzija ar nosaukumu KPVM. Televīzijas kanāla īpašnieki un vienlaikus tā raidījumu vadītāji ir laulāts pāris – Vernons Van Vinkls (Vernon Van Winkle), kurš pilsētā pazīstams ar iesauku Verns, un viņa sieva, dziedātāja un dziesmu autore Ronda.

Dokumentālais seriāls sniedz ieskatu, ko nozīmē ziņu raidīšana mazā tuksneša pilsētiņā ar 37 000 iedzīvotāju 62 jūdžu attālumā no Lasvegasas.

Lai sasniegtu savus ambiciozos mērķus par iekļūšanu lielajā Lasvegasas tirgū, Verns un viņa nelielā komanda uzņemas pamatīgu risku: būvē jaunu televīzijas torni ar mērķi nodrošināt spēcīgāku apraides signālu, ģenerē jaunas idejas, lai gūtu lielākus ienākumus no reklāmas aktivitātēm, kā arī paplašina savu ziņu saturu ārpus lokālajām norisēm.

"Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa"
"Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa" Foto: HBO

Skatītājiem ir iespēja sekot notikumiem pirms 2020. gada ASV prezidenta vēlēšanām, kad KPVM ir jāpieņem lēmumi, kā atrast balansu starp valstī valdošo karsto politisko klimatu un pašu politiskajiem uzskatiem, vienlaikus saglabājot neitrālu pozīciju un tādējādi palielinot skatītāju skaitu.

Laikā, kad ASV politiskajā laukā valda nesaskaņas, seriāls atklāj, ka lielāku cieņu un respektu iemanto tie, kuri piedāvā pēc iespējas dažādākus viedokļus un pozīcijas pretēji tam, kā notiekošo ierasts atspoguļot nacionālajos medijos. Parumpas TV atklāj cilvēkus visā viņu politiskā spektra daudzveidībā, tāpēc kanāla pārraidītajos sižetos valda laipnība, draudzība, smiekli un kopības izjūta.

Seriāla veidotāji Fentons Beilijs un Rendijs Barbato ir prestižās "Emmy" balvas laureāti. Viņi jau iepriekš ir veiksmīgi sadarbojušies ar HBO, veidojot filmas "Catch and Kill: The Podcast Tapes" un "Carrie Fisher: Wishful Drinking".

Reklāmas rullītis: Dokumentālais seriāls "Mazpilsētas ziņas: KPVM Parumpa".

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu