FK "Riga" UEFA Konferences līgas nākamajā kārtā pretim stāsies Gibraltāra vai Slovākijas klubs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas futbola čempionvienībai "Riga" UEFA Konferences līgas izslēgšanas spēļu fāzē pretim varētu stāties Gibraltāra vai Slovākijas klubs.

Kvalifikācijas trešajā kārtā "Riga" čempionu zarā tiksies ar Paolas "Hibernians" no Maltas, šī pāra uzvarētāji sasniedzot izšķirīgo kārtu par iekļūšanu grupu turnīrā.

Savukārt "play-off" kārtā pretī nāks Ņikitas Kovaļonoka pārstāvētā Gibraltāra vienība "Lincoln Red Imps" vai Slovākijas vienība Bratislavas "Slovan". Gibraltāra un Slovākijas vienība spēkosies UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā un "Riga" pretī dabūs pāra zaudētāju.

Latvijas vicečempionei RFS trešajā kārtā būs jāspēlē ar Beļģijas klubu "Gent", kas būs neapšaubāma pāra favorīte. "Play-off" fāzē būs tikšanās ar Vladislava Gutkovska pārstāvēto Polijas komandu Čenstohovas "Rakow" vai Krievijas vienību Kazaņas "Rubin".

Trešās kārtas cīņas notiks 5. un 12.augustā. "Play-off" jeb ceturtās kārtas izloze notiks 2.augustā, bet pašas šīs kārtas spēles - 19. un 26.augustā. Savukārt grupu turnīra izloze notiks 27.augustā.

Otro kārtu ceturtdien nepārvarēja "Liepāja", bet "Valmiera" izstājās jau pirmajā kārtā.

UEFA Eiropas Konferences līgas pamatturnīrā spēlēs 32 komandas, no kurām garākais ceļš līdz pamatturnīram ir piecas kvalifikācijas kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu