Notikusi smaga avārija bēdīgi slavenajā Dreiliņu krustojumā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Uzlieciet luksoforus, ātruma vaļņus, spoguļus vai jebko, kas samazinās ātrumu un palielinās redzamību." Ar šādu pieprasījumu nākuši klajā Kaivas ielas iedzīvotāji, kuriem apnicis noskatīties, kā krustojumā ar Dzelzavas ielu regulāri avārijās iekuļas un cieš cilvēki. Arī svētdien bēdīgi slavenajā ceļu savienojumā notika smags incidents, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Vēlā svētdienas pēcpusdienā Dreiliņos, Kaivas un Dzelzavas ielu krustojumā, kādam šoferiem neievērojot ceļa zīmes, notika divu automašīnu sadursme. Cieta vairāki cilvēki, divi pat nonāca slimnīcā.

"Uzreiz uz notikuma vietu devās trīs mediķu brigādes, notikuma vietā konstatējām, ka divi cilvēki ir guvuši politraumas, jeb vairāku ķermeņa daļu nopietnus ievainojumus. Viņi vidēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā. Pārējie ceļu satiksmes dalībnieki, kas arī bija iesaistīti šajā negadījumā, no mediķu apskates un piedāvātās palīdzības atteicās," stāsta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Freimane.

Iedzīvotāji ir pārliecināti, ka jābūt kādam risinājumam. Rīgas domes Satiksmes departaments uzlabojumus jau veicis, – ceļa zīmes kļuvušas spilgtākas, bet, acīmredzot, ar to nepietiek.

"Degpunktā" uzrunāja Satiksmes departamentā atbildīgos un vaicāja, vai tuvākajā laikā krustojumā iecerēti vēl kādi darbi, kas palīdzēs uzlabot drošību. Visdrīzāk šoferu uzmanība un vietējo pacietība tiks pārbaudīta vēl ilgi.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu