Teikā un Purvciemā notikuši divi huligāniski noziegumi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Maroon Studio/Shutterstock.com

Purvciema un Teikas mikrorajonā naktī pastrādāti divi noziegumi. Vienā no veikaliem iemests betona gabals un izsists logs, taču kādā no daudzdzīvokļu namiem, istabā "ielidoja" armatūras gabals, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Par pirmo gadījumu veikala īpašniekus informēja apsardzes firmas pārstāvji, kad telpās nostrādāja signalizācija. Trauksmes signāls telpās Biķernieku ielā 31, atskanēja plkst. 1.30 naktī. Kad adresē ieradās apsardze, nezināmais vandālis jau bija pametis nozieguma vietu, zināms, ka iekštelpās viņš pat nebija centies ielīst. Bija izsists viens no logiem.

Noziedznieka tēls trāpīja vismaz divās videonovērošanas kamerās un tika nofilmēts no dažādiem rakursiem. Lietā likts apmales gabals, motīvs gan nav zināms. Protams, ka par šo gadījumu tika nekavējoties informēta policija, inspektoriem arī iesniegti visi video ieraksti.

Nedaudz pēc plkst. 2.00 naktī līdzīgs noziegums tika pastrādāts Džohara Dudajeva gatvē, 13. nama pagalmā. Tur otrā stāva dzīvoklī tika iemests armatūras gabals, kamēr kāda ģimene saldi gulēja. Stienis ar pamatīgu blīkšķi ielidoja bērna istabā.

Likumsargi ziņo, ka par šiem diviem gadījumiem ir uzsākti divi dažādi kriminālprocesi pēc panta par svešas mantas tīšu bojāšanu vai iznīcināšanu un notiek izmeklēšana. Vērtīgu informāciju par minētajiem noziegumiem policijā var sniegt zvanot uz numuru 110, vai vēršoties valsts policijas Teikas iecirknī.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu