Mediji: Bertāna pārstāvētā "Wizards" piesaistījusi traumēto Bruklinas "Nets" zvaigzni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Spensers Dinvidijs
Spensers Dinvidijs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" panākuši vienošanos ar traumēto aizsargu Spenseru Dinvidiju.

Savukārt "Bleacher Report" žurnālists Džeiks Fišers vēsta, ka līgums tiks noslēgts uz trīs sezonām par 60 miljoniem ASV dolāru.

Iepriekšējās piecas sezonas 28 gadus vecais Dinvidijs pavadīja Bruklinas "Nets" komandā. Aizvadītajā sezonā viņš krustenisko saišu plīsuma dēļ piedalījās tikai trīs mačos, bet 2019./2020.gada sezonā 64 spēlēs vidēji 31 minūtē guva 20,6 punktus, atdeva 6,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas.

Pirms pievienošanās "Nets" komandai viņš divus gadus bija paspārnē Detroitas "Pistons" vienībai, kas Dinvidiju izraudzījās 2014.gada drafta otrajā kārtā ar kopējo 38.numuru.

Pēc Rasela Vestbruka došanās uz Losandželosas "Lakers" vienību Dinvidijs varētu kļūt par "Wizards" sākumsastāva saspēles vadītāju.

Dinvidijs neizmantoja savu spēlētāja opciju pagarināt līgumu uz vienu sezonu par 12,3 miljoniem ASV dolāru un šovasar kļuva par brīvo aģentu. Līgumus ar brīvajiem aģentiem komandas varēs slēgt no piektdienas, taču jau no pirmdienas tās var uzrunāt spēlētājus un panākt mutiskas vienošanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu