Negaidīti uz citiem medību laukiem devusies Ievas Brantes uzticamā četrkājainā draudzene Būu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā ceturtdienā Rīgas domes deputāte Ieva Brante negaidīti zaudēja savu uzticamo četrkājaino draudzenīti – punduršpicu Būu. 

Vietnē "Instagram" Brante ievietoja vairākas fotogrāfijas kopā ar Būu, kā arī pievienoja sirsnīgu ierakstu. Vienā no fotogrāfijām abas redzamas supojot. 

"Mana mīļā Būu, te mēs kopā ar tevi saullēktā supojam. Tu šeit miegamice. Cik gan daudz viss mums kopā darīts. It viss! Mēs braucām ar velo, kāpām kalnos, līdām alās un rāpāmies kokos. Tu pieskatīji mani treniņos un sargāji no pīlēm, kad peldējos. Gaidīji mani TV tiešraidēs un Rātsnamu pamanījies padarīt par savām otrām mājām. Laizīji manas asaras no acīm, kad skumu, un devi vietu uz paklājiņa, kad jūtos sagrauta.

Vecrīgas baložiem tevis ļoti pietrūks. Pašvaldības policija Rīgas Domē jautās, kur tu. Supotāji teiks, ka mans dēlis ir tukšs. Un garāmgājēji smaidot meklēs tevi acīm.

Ak, kungs. Ja nav tevis, nav arī manis!! Man tik ļoti žēl. Lūdzu piedod, ka nenoskatīju. Es tevi ļoti mīlu. Paldies par katru mūsu kopbrīdi," vēstīts Brantes ierakstā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu