VIDEO Amerikas Augstākās beisbola līgas maču uz četrām minūtēm pārtrauc negaidīts viesis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 3. augustā, Amerikas Augstākās beisbola līgas (MLB) maču starp Ņujorkas "Yankees" un Baltimoras "Orioles" uz ievērojamu laiku pārtrauca kāds negaidīts viesis.

Pietiekami bieža parādība profesionālajā sportā ir tā saucamie strīkeri - personas, kas spēles laikā laukumā izskriet ar plakātiem, būdami kaili vai arī kā citādi piesaistot sev uzmanību.

Tomēr reizi pa reizei spēles mēdz pārtraukt arī spalvainie draugi un šāds gadījums tika pieredzēts nesenajā "Yankees" - "Orioles" spēlē, kad to pārtrauca kāds kaķis.

Ja ar tā dēvētajiem strīkeriem apsargi parasti tiek galā dažās sekundēs, tad ar šo "iebrucēju" laukumā problēmas bija daudz lielākas, jo apkalpojošajam personālam bija vajadzīgas vairāk nekā četras minūtes, lai kaķi notvertu.

Pēc mača par apsargu darbu jokoja arī "Yankees" spēlētājs Džoijs Galo: "Tas dzīvnieks bija diezgan nenotverams. Manuprāt viņu [apsargu] taktiku šī kaķa notveršanā varētu uzlabot. Bet nevar noliegt, ka tas [kaķis] bija ātrs."

Kaķa izskriešana laukumā gan bija vienīgais, par ko "Yankees" fani varēja uzgavilēt, jo viņu komanda piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu ar rezultātu 1:7.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu