Princis Harijs mīļotajai Meganai Mārklai 40. gadu jubilejā uzdāvinājis kūku. Vai vari uzminēt tās cenu? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: MICHELE SPATARI/AFP/ Scanpix

Princis Harijs Meghanas Mārklas 40. dzimšanas dienā pasūtījis īpašu kūku no maiznīcas Kalifornijā, vēsta ārzemju mediji.

Meganas Mārklas 40. dzimšanas dienā, kas ir šodien, 4. augustā, viņas vīrs princis Harijs ir pasūtījis īpašu kūku no maiznīcas Kalifornijā ar nosaukumu "Posies & Sugar". Ārvalstu mediji ziņo, ka Mārklas dzimšanas diena tiks svinēta viņas un prinča Harija teju 13 miljonu eiro vērtajā savrupnamā Santa Barbarā.

Saskaņā ar cenrādi "Posies & Sugar" tīmekļa vietnē trīs līmeņu kūka, kas pabaro līdz pat 30 viesiem, maksā 189 eiro. Šī ir lielākā kūka konditorejas ēdienkartē. Ņemot vērā faktu, ka Mārkla uz savu ballīti ir uzaicinājusi aptuveni 65 viesus, viņas kūka būs daudz lielāka nekā iepriekš minētā. Tādējādi var uzskatīt, ka jubilāres dzimšanas dienas kūka maksā daudz vairāk nekā 189 eiro.

Mārklas viesu sarakstā ir amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa un libāniešu-britu advokāte, Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija.

Princis Harijs un Megana Mārkla 2020. gada janvārī pameta britu karaļnamu. Pāris iegādājās savrupmāju Santa Barbarā, kur dzīvo kopā ar dēlu Arčiju un meitu Lilibetu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu